Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ceartă între băieți după ce Perneș i-a atras atenția lui Aron după dansul cu Sabrina: ”Nu sunt fraier”

Perneș și Aron de la Mireasa sezon 5 s-au certat după petrecerea de sâmbătă. Primul a fost deranjat de faptul că celălalt i-ar fi făcut semne în timp ce dansa alături de Sabrina, fosta iubită a lui Perneș. De acolo a început un scandal în casa băieților.

aron si robert de la mireasa cand se cearta Galerie
Perneș și Aron de la Mireasa sezon 5 s-au certat după petrecerea de sâmbătă. Primul a fost deranjat de faptul că celălalt i-ar fi făcut semne în timp ce dansa alături de Sabrina, fosta iubită a lui Perneș. De acolo a început un scandal în casa băieților. | Antena 1

Aron i-ar fi făcut semn lui Perneș atunci când dansa cu Sabrina tocmai pentru a îl pune într-o postură nefavorabilă, crede fostul iubit al fetei. Ajunși în casa Mireasa, cei doi au încercat să clarifice lucrurile.

Conflict între Perneș, Robert și Aron de la Mireasa sezon 5

”Nu mai urla la mine, nu sunt în stare să aud urletele tale. Nu, gata, nu sunt fraierul lui Aron, să-mi facă semne.”, a zis Perneș. Aron a afirmat că Andrei a luat-o ”nasol”: ”Ce semne ți-am făcut?””.

”Fără supărare, în jurul tău și în jurul lui ăsta (n.r. Andrei) se învârte tot”, a intervenit și Robert.

Aron a început să țipe și să înjure, iar Robert a replicat în aceeași manieră. ”În vorbe și mușchi sunteți toți periculoși”, a remarcat Sese, care a încercat să-i facă să nu mai țipe.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit la petrecere. Scene cu puternic impact emoțional surprinse la party

”Aron, ți-am zis că eu nu mă iau aici de unul care mă poate sparge cu bătaia afară. Vrei să-ți arăt că mă p*ș pe tine? Vrei să-ți arăt. Nu mai suport să comenteze de mine. Bă, te roagă toată lumea să încetezi. Nu mă mai lua ca distanța, ca pe un fraier”, i-a mai spus Robert lui Aron.

Robert a fost foarte deranjat de tonul autoritar al lui Aron. ”Faptul că tu-mi zici mie după ce dansezi cu ea și râzi, e urât. Dacă făceam eu așa cu Alexandra...”, a zis Perneș. Atunci Cosmin a sărit pentru că a auzit numele iubitei.

De ce s-a enervat Perneș de la Mireasa sezon 5

”Nu am vrut să pornesc o discuție. Aron a prins o scenă în care a făcut un semn ”nunu”. Andrei mi-a zis să nu mă mai uit pe el, la care Aron a zis să las vrăjeala. Am încheiat orice subiect, nu mă mai ia nimeni de fraier. E vorba despre ce se întâmplă în spate, nu să se râdă după ce dansează cu Sabrina.”, a explicat Perneș în live.

”Aron are niște momente în care pare că se crede peste toți.”, a explicat și Robert, care a adăugat că nepotul doamnei Elena dă ordine. ”Și eu am exagerat.”, a mai adăugat el.

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit la petrecere. Scene cu puternic impact emoțional surprinse la ... Mireasa 2022, sezon 5. Mama Alexandrei a intervenit după ce a văzut faptele ei de la petrecere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x