Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cine e și cum arată Juliana Cassie, noua concurentă

Juliana Cassie este noua concurentă de la Mireasa sezon 5. Tânăra le-a cunoscut pe mame și le-a încântat cu frumusețea ei.

colaj de imagini cu juliana cassie si mamele de la mireasa sezon 5 Galerie
Juliana Cassie este noua concurentă de la Mireasa sezon 5. Tânăra le-a cunoscut pe mame și le-a încântat cu frumusețea ei | Antena 1

Juliana a pășit timidă în platoul Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars. Tânăra are 22 de ani și este din București.

Look-ul ei este unul deosebit pentru că are trăsături asiatice, însă mamele nu sunt deranjate de acest aspect.

Cum s-a înțeles Juliana Cassie cu mamele de la Mireasa sezon 5

”Sunt 100% asiatică. Amândoi părinții mei sunt chinezi. M-am născut în România. Limba mea maternă e româna. Sunt o româncă în corp de chinezoaică. Am făcut școala și m-am născut aici.”, a zis Juliana.

Fata a afirmat că nu a venit pentru cineva anume și că are nevoie să simtă o conexiune pentru a se convinge de un anumit lucru. ”Sincer, m-am uitat recent un pic. Toți băieții mi se par interesanți, dar e altceva când suntem față în față.”, a mai spus Juliana, care este model.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Primele imagini cu Juliana, viitoarea concurentă din casa Mireasa. Cu ce gânduri intră în competiție

Mamele au vrut să știe dacă Juliana Cassie este pregătită pentru căsătorie, iar fata a spus că își dorește o familie. Nu a negat faptul că este încă micuță și că mai are multe de învățat.

”Eu îmi doresc foarte mult o familie, dar nu pot să presupun foarte multe. Cred că mai am de învățat și multe lucruri.”, a zis Juliana când doamna Dana a întrebat-o dacă plănuiește să se căsătorească în casa Mireasa dacă se va îndrăgosti.

Mireasa 2022, sezonul 5. Primele imagini cu Juliana, viitoarea concurentă din casa Mireasa. Ce ce gânduri intră în compe... Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată acum Carina Alexandra. Cine este bărbatul care a cucerit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x