Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cine sunt cei patru concurenți care intră în cursa pentru eliminare

Două fete și doi băieți de la Mireasa sezon 5 au intrat în cursa pentru eliminare. Aceasta a început luni, 28 martie, și se va încheia în Gala de sâmbătă, 2 aprilie.

simona gherghe cu un plic in mana Galerie
Două fete și doi băieți de la Mireasa sezon 5 au intrat în cursa pentru eliminare. Aceasta a început luni, 28 martie, și se va încheia în Gala de sâmbătă, 2 aprilie. | Antena 1

La începutul emisiunii din 28 martie 2022, Simona Gherghe a anunțat că două fete și doi băieți vor intra în cursa pentru eliminare. Este vorba despre ultimii doi clasați în clasamentul publicului.

Ce concurenți de la Mireasa sezon 5 intră în cursa pentru eliminare

Casa Mireasa sezon 5 se pregătește să primească noi concurenți. Asta înseamnă că o fată și un băiat vor fi eliminați din competiție pentru a face loc celor care doresc să-și găsească perechea la Mireasa.

De luni, 28 martie, ultimii patru clasați în clasamentul publicului vor intra în cursa de eliminare. Primul băiat care a intrat în cursa pentru eliminare este Aron. ”Nu am nimic împotrivă dacă plec sau rămân. Să fie voia Domnului”, a zis nepotul doamnei Elena.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora a recunoscut că a denaturat adevărul în privința relației anterioare. Ce vârstă avea fostul iubit

Al doilea băiat este Cosmin, cel care are o relație cu Alexandra. ”Eu îmi doresc să rămân, dar bineînțeles, cu Alexandra. Nu cred că ne-ar prii o despărțire la distanță”, a spus băiatul.

Fetele care intră în cursa pentru eliminare sunt Alexandra și Larisa.

Telespectatorii au la dispoziție șase zile pentru a vota concurenții pe care nu îi mai doresc în competiția Mireasa. Cursele de eliminare se găsesc în Aplicația Antena 1, în dreptul emisiunii Mireasa. Aceasta poate fi descărcată gratuit de AICI.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, între Perneș și Andrei la party. Replici dure între cei doi după ce au văzut imaginile

Mireasa 2022, sezon 5. Nora a recunoscut că a denaturat adevărul în privința relației anterioare. Ce vârstă avea fostul ... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, față în față cu mama și sora lui. Cele două i-au fost alături la Capriciile Iubirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x