Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 2 iulie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 2 iulie 2022.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 2 iulie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Clasamentul publicului din 2 iulie | Antena 1

A fost o săptămână plină de evenimente în casa Mireasa sezon 5. Din fericire, au fost mult mai puține certuri în cuplurile din competiție.

Chiar dacă cupluri nu mai au discuții, acum tensiunea a intervenit între concurenți. Sese a spus că Perneș a vorbit urât de toată lumea din casa Mireasa și că i-a jignit chiar și pe cei despre care spune că îi sunt prieteni.

Doamna Dana s-a supărat foarte rău pe cei care au intrat în live-ul de pe pagina de Facebook a emisiunii și a avut cuvinte urâte la adresa fanilor. Leo a avut o discuție în contradictoriu cu Anda, iar comportamentul lui a fost amendat chiar și de Simona Gherghe.

Alina și Valentin sunt bine, vorbesc în continuare despre planurile lor de viitor, iar Yana și Andrei se văd în fiecare zi prin apel video și încearcă să găsească o soluție pentru a se vedea mai repede.

Clasament Mireasa din Gala 18 iunie 2022. Cum a votat publicul

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul complet din 2 iulie 2022:

Mama Săptămânii este doamna Eleonora.

TOP 3 băieți:

1. Andrei

2. Sese

3. Perneș

TOP 3 fete:

1. Giovana

2. Sabrina

3. Alina

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, un nou apel video. Ce au vorbit cei doi îndrăgostiți... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au aflat rezultatele cursei de eliminare. Ce se întâmplă cu cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x