Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 23 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, nu una foarte ușoară pentru concurenții sezonului 4. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 23 martie.

concurentii de la mireasa sezon 5 Galerie
Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, nu una foarte ușoară pentru concurenții sezonului 4. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 23 martie. | Antena 1

Nu a fost o săptămână ușoară pentru concurenții de la Mireasa sezon 5. Au existat conflicte și liniștea casei a fost spulberată la petrecea de sâmbătă, când mai multe cupluri s-au certat.

Cum a fost ultima săptămână în casa Mireasa sezon 5

Primii care au decis că este cazul să pună punct au fost Valentin și Alina. Geloasă pentru că Vali a complimentat-o pe Larisa, concurenta i-a repetat gestul. După ce i-a șoptit la ureche un compliment adresat lui Leo, tânărul s-a enervat și au început să se certe.

Toată discuția a culminat cu o despărțire, care a durat mai bine de două zile. Cei doi s-au evitat și când Alina a încercat să discute cu Valentin, el a respins-o. Ulterior, după ce subiectul a fost discutat în emisia live, ei s-au împăcat.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, nemulțumită de atitudinea lui Perneș. Ce nu-i place la el și cum explică el

Nici Aron și Elena nu au avut o petrecere plăcută pentru că, după ce și-au făcut complimente și au declarat cât de mult se plac, au decis să pună punct cunoașterii. Motivul? Tânăra nu este de acord cu un pasaj spus de preot în cadrul cununiei religioase, iar Aron nu poate să conceapă acest lucru.

Tatăl tânărului, care e preot, i-a dat dreptate și cei doi ”îndrăgostiți” nici măcar nu au încercat să găsească o soluție pentru problema lor. Ulterior, Aron a fost acuzat că a găsit în Elena o portiță pentru a nu fi eliminat.

A negat vehement acest lucru și a trecut repede la fapte, curtând-o pe Yana.

Tot în această săptămână, Giovana și Sese au avut discuții tensionate care au adus lacrimi pe obrajii ambilor concurenți. Tânărul a plâns pentru că nu-i place atitudinea iubitei sale și Giovana pentru că simte că lucrurile nu mai merg între ei.

De cealaltă parte, Sabrina și Perneș au început săptămâna bine, însă lucrurile nu au mers așa multă vreme. Asta pentru că, în noaptea în care au dormit împreună, și-au făcut reproșuri. Fata s-a supărat și iubitul ei se teme că vechea Sabrina a revenit.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce a decis publicul în cazul lui Manu. Fetele nu l-au mai dorit în casă

Tensiuni au fost și în celelalte relații, nu doar în cupluri. Doamna Mioara, Andrei și Larisa și-au aruncat cuvinte grele după ce mama a jignit-o foarte urât pe concurentă.

Noul intrat, Manu, a uimit și el cu dezvăluirile despre viața personală. Concurentul are o fiică și urmează să devină din nou tată, peste două luni. El a dat de înțeles că relația cu fosta parteneră a luat sfârșit din cauza impulsivității ei, însă Mădălina a intervenit telefonic și l-a contrazis. Ea l-a acuzat de infidelitate și de violență domestică.

Cum arată clasamentul de la Mireasa din 23 aprilie 2022

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit, Fata Favorită și cum arată TOP 3:

Mama Săptămânii este doamna Eleonora.

TOP 3 BĂIEȚI

1. Perneș

2. Sese

3. Valentin

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au făcut nominalizări. Ce fete au vrut să elimine

TOP 3 FETE

1. Giovana

2. Sabrina

3. Alina

Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au făcut nominalizări. Ce fete au vrut să elimine... Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara a intrat în casă pentru Adrian. La cine a mers țintă de cum a pășit în platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x