Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 26 martie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână. Clasamentul din Gala de sâmbătă, 26 martie, a suferit schimbări. Mai mult detalii găsiți în rândurile următoare.

concurentii de la mireasa sezon 5 Galerie
Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână. Clasamentul din Gala de sâmbătă, 26 martie, a suferit schimbări. Mai mult detalii găsiți în rândurile următoare. | Antena 1

Săptămâna a fost una grea pentru Sese și Giovana, despre care o femeie a făcut dezvăluiri grave. Aceasta a spus că tânăra a întreținut relații intime cu doi bărbați, într-un interval de 12 ore și că ar fi mers la un club de swingeri. Fata a negat tot, mai puțin faptul că, într-adevăr, a fost intimă cu unul dintre tinerii pe care i-a cunoscut în club.

Sese i-a fost alături și i-a luat apărarea, inclusiv în momentul când unul dintre băieții menționați mai sus a intervenit telefonic. El a spus că Giovana minte și că nu au fost într-un club de acest gen.

Ultimele zile au fost palpitante și pentru Alina și Valentin, care s-au tachinat și certat. Nici Perneș nu a avut o săptămână prea bună după ce Sabrina s-a apropiat de Andrei. El i-a mărturisit lui Aron că încă ține la ea și că doare să o vadă în compania altcuiva.

De cealaltă parte, Sabrina a încercat să depășească momentele de vinovăție și să-și concentreze atenția pe altceva. Ea consideră că Andrei nu este potrivit pentru ea și că s-au apropiat doar pentru că ambii sunt singuri și nu au companie în casa Mireasa.

La finalul săptămânii, din cauza unor probleme medicale, Leo și doamna Dana au fost nevoiți să părăsească casa Mireasa. Băiatul a avut febră și dureri în gât și staff-ul a luat decizia să-l izoleze de restul concurenților până află care este diagnosticul medicului. Nora a plâns mult pentru iubitul ei.

Cum arată clasamentul de la Mireasa din 26 martie 2022

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit și Fata Favorită și cum arată TOP 3:

Mama Săptămânii este doamna Eleonora.

Top 3 băieți:
1. Sese
2. Valentin
3. Perneș

Top 3 fete:
1. Giovana
2. Alina
3. Nora

Giovana și Perneș sunt cei care au câștigat task-ul ”Vânează Secretul”.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a vrut să-l aleagă pe Sese pentru un date. Cum a reacționat Giovana... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, între Perneș și Andrei la party. Replici dure între cei doi după ce au văzut imaginile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x