Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin este descalificat. Ce s-a întâmplat în pauza de publicitate între el și Aron

În pauza de publicitate, casa Mireasa sezon 5 a fost martoră la un eveniment care a dus la descalificarea lui Cosmin și a mamei sale, Robertina.

colaj de imagini cu cosmin de la mireasa sezon 5 care este violent Galerie
În pauza de publicitate, casa Mireasa sezon 5 a fost martoră la un eveniment care a dus la descalificarea lui Cosmin. | Antena 1

Cosmin, doamna Robertina, Andrei și Aron s-au certat și primul a apelat la un gest care a dus la descalificarea lui. Cosmin i-a băgat mâna în gât lui Aron, iar mama lui l-a împins pe Andrei, după ce a intervenit în apărarea fiului.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum explică Cosmin gestul care a dus la descalificarea lui. Tatăl lui a condamnat comportamentul avut

Cosmin de la Mireasa sezon 5 este descalificat

În urma unui schimb de replici, Cosmin a sărit de pe canapea și s-a dus direct la Aron. I-a băgat mâna în gât, iar doamna Robertina a avut și ea un gest deplasat. L-a împins pe Andrei, cel cu care fiul său a mai avut discuții tensionate.

Iubitul Alexandrei a apelat la violență după ce în toate pauzele de publicitate au existat cuvinte grele între el și fostul iubit al fetei.

”Un incident care s-a întâmplat în una dintre pauzele de publicitate ne-a dat peste cap planurile. S-a întâmplat acest gest. Nu dăm niciun act de violența la TV. Nu tolerăm agresivitatea, astfel de gesturi. Astfel de comportamente nu au nicio legătură cu casa Mireasa, cu emisiunea, cu conceptul de iubire. Cosmin ai 30 de minute la dispoziție pentru a părăsi casa Mireasa. Astfel de lucruri nu își au locul în competiția asta”, a zis Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a sunat și a avut un mesaj pentru Perneș. Ce cuvinte frumoase a spus despre iubitul fiicei

Moderatoarea emisiunii a afirmat că decizia finală le aparține concurenților pentru că este vorba despre siguranța lor. Ei vor trebui să decidă dacă Cosmin merită să mai rămână în competiție sau nu. Până atunci, el va părăsi casa Mireasa.

Reacția lui Cosmin și a doamnei Robertina după descalificare

Cosmin nu a scos niciun cuvânt, însă mama sa, Robertina, a spus că se vor conforma. În acest timp, nu a părut deloc afectată. Ba mai mult, a avut zâmbetul pe buze.

”Sigur, vă mulțumim.”, a zis doamna Robertina.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cine este Cosmin de la Mireasa sezon 5

Cosmin s-a născut pe 20 iulie 1999 la București. Este singur la părinți. Mama e contabilă și tatăl vitreg la fel (el îi spune tată, deși mama lui nu e căsătorită cu el) este cel care l-a crescut de când avea un an. Pe tatăl biologic l-a cunoscut abia după ce Cosmin a împlinit 18 ani.

Cosmin spune că nu l-a interesat să îl cunoască de când era mic, mai ales pentru că în general nu e pasionat de trecut, ci de prezent și viitor. Așadar, cu mama și cu tatăl vitreg are o relație foarte bună, are încredere totală în ei.

Cosmin vine la Mireasa pentru că spune că a venit vremea să aibă o relație serioasă și speră să o găsească aici. Se gândește la căsătorie și la copii de mulți ani, mai ales că îi plac mult copiii. Și-ar fi dorit să aibă copii chiar mai devreme.

Dacă ar avea, l-ar motiva mai tare în viață. Cosmin spune că ar avea atâția copii, câți bani ar avea. Dacă ar avea bani să-și permită să crească 5, i-ar face. Până atunci, rămâne la ideea de un băiat și o fată.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a sunat și a avut un mesaj pentru Perneș. Ce cuvinte frumoase a spus despre iubitul... Mireasa 2022, sezon 5. Cum explică Cosmin gestul care a dus la descalificarea lui. Tatăl lui a condamnat comportamentul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x