Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și-a îngrijorat susținătorii. Ce a apărut pe contul său de Instagram

Cosmin și-a îngrijorat susținătorii după ce a scris pe Instagram că trece printr-o perioadă dificilă. Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 nu a dat detalii și cei care îi urmăresc activitatea s-au gândit că s-a despărțit de Alexandra.

colaj de imagini cu cosmin si alexandra la mireasa capriciile iubirii Galerie
Cosmin și-a îngrijorat susținătorii după ce a scris pe Instagram că trece printr-o perioadă dificilă. Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 nu a dat detalii și cei care îi urmăresc activitatea s-au gândit că s-a despărțit de Alexandra | Antena 1

”Puternicilor, trec printr-o perioadă mai dificilă din viața mea și pentru un timp voi fi inactiv pe rețelele de socializare. Am nevoie de timp cu mine, iar când va fi momentul voi face live să vorbesc cu voi”, a scris Cosmin.

Ce se întâmplă cu tânărul Cosmin, iubitul Alexandrei

La scurt timp, postarea lui a ajuns pe toate grupurile. Fanii emisiunii Mireasa s-au gândit că este vorba despre o despărțire, din moment ce Cosmin a specificat faptul că trece prin momente dificile. Cu toate acestea, imaginile cu cei doi nu au dispărut de pe conturile de Facebook și Tiktok.

Rămâne de văzut ce clarificări va aduce fostul concurent. Reamintim că el și Alexandra au părăsit casa Mireasa în același timp, după ce telespectatorii au votat intens pentru a fi eliminați.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Prima reacție a Giovanei, după ce ea și Sese au fost declarați câștigătorii sezonului 5 Mireasa

În urmă cu două săptămâni, Cosmin posta un alt mesaj, în care le spunea tuturor faptul că ei vor crea conținut pe Instagram și Tiktok.

”Vă salut puternicilor! Știu că mulți dintre voi întrebați ce mai facem. Ne găsiți pe Instagram și pe tik tok, acolo postam cel mai des. Vă iubim și vă mulțumim pentru toată susținerea!”, scria băiatul în 9 iulie.

Momentan, Alexandra nu a postat nimic legat de acest subiect.

Cosmin și Alexandra, ceartă dură în casa Mireasa

Când erau în casa Mireasa, Cosmin și Alexandra s-au certat foarte tare și au decis să se despartă.

”Dacă nu-ți place felul meu de a fi, ai observat cum sunt... Mă băgam și cu tine în seamă când aveai relație. Acum serios!”, a zis Alexandra. Atunci Cosmin a afirmat că i-au rămas niște lucruri în minte.

”Dacă asta ești tu, nu vreau relația asta. Când nu eram aici, vorbeai cu Aron, acum de ce nu vorbești? Înseamnă că în prezența mea ești ok, când nu sunt o să-mi pun semne de întrebare”, a mai spus Cosmin.

Citește și: Mesajul neașteptat pe care Aron de la Mireasa l-a transmis după ce a aflat că Sese și Giovana au câștigat marele premiu

Și părinții Alexandrei interveneau. Aceștia nu erau de acord cu relația fiicei lor, cum nu au fost de acord nici cu Aron.

”Mama nu a zis că nu e de acord cu relația, doar că săptămâna suntem ok și sâmbătă ne certăm. În scrisoare scrie clar să fiu mai calculată.”, a zis Alexandra, iar Simona Gherghe a contrazis-o.

În scrisoare, părinții spuneau că nu este potrivit pentru o relație de lungă durată și o rugau să-și deschidă ochii. Aceștia mai subliniau faptul băiatul s-a întors schimbat în casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Prima reacție a Giovanei, după ce ea și Sese au fost declarați câștigătorii sezonului 5 Mireasa... Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu Andrei și Yana după ce s-au reîntâlnit la Chișinău. Cum s-au pozat îndrăgostiții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x