Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 19 martie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână, care s-a terminat cu o Gală incendiară. Astfel, telespectatorii au desemnat Mama, Fata și Băiatul Favoriți din 19 martie 2022.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 19 martie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți Galerie
Cum arată clasamentul publicului din 19 martie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți | Mireasa

Telespectatorii au votat intens și în această săptămână, iar concurenții au așteptat cu sufletul la gură să vadă clasamentul.

Cine a intrat în cursa pentru eliminare

Fetele din casa Mireasa au ales, prin intermediul voturilor, un băiat spre eliminarea din competiție.

Fetele au fost puse să facă și nominalizări. Doua voturi Aron, două voturi Robert, un vot Andrei și ultimul vot a mers la Aron.

Aron intră în cursa de eliminare alături de ultimul clasat în topul telespectatorilor, adică Robert. Votează cine vrei să plece acasă >>> https://mireasa.a1.ro/

Cum arată clasamentului publicului prezentat în Gala Mireasa din 19 martie 2022

După ce Simona a declarat stop vot, ea a anunțat cine sunt Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 19 martie 2022.

Clasamentul din această sâmbătă a fost unul de-a dreptul surprinzător pentru toată lumea. Publicul a început să cunoască fiecare concurent în parte și a urmărit în amănunt fiecare moment din emisiune.

Timpul a trecut foarte repede în casa Mireasa, iar concurenții au început să lege relații extrem de speciale, lucru care nu poate fi trecut cu vederea de către cei din fața micilor ecrane.

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată doamna Eleonora. Aceasta s-a remarcat în ochii telespectatorilor și a fost votată în număr cât mai mare.

Doamna a primit vestea cu bucurie și se pare că este mândră de faptul că telespectatorii au ales-o ca favorită dintre toate mamele.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, în lacrimi în timpul emisiunii. Gelozia și-a spus cuvântul. Nora a fost ținta atacurilor

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

1. Giovana

2. Alina

3. Nora

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

1. Sese

2. Valentin

3. Perneș

Telespectatorii au fost cei care și-au ales favoriții și i-au menținut în top 3, oferindu-le imunitate.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au primit amendă, cei doi nu au ținut seama de avertizările producției

Cum a fost săptămână aceasta pentru concurenții Mireasa sezon 5

Săptămâna aceasta tensiunile au atins cote maxime în casa Mireasa. Au fost zile de foc în care două cupluri s-au despărțit. Sabrina și Perneș au pus capăt relației, iar Leo și Nora au intrat în pauză.

Tensiunile dintre doamna Dana și Leo au continuat după ce concurentul a decis să meargă mai departe în competiție cu Nora. Aceasta a încercat să-și convingă fiul să o părăsească pe blondină, dar eforturile au fost în zadar.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au primit amendă, cei doi nu au ținut seama de avertizările producției... Mireasa 2020, sezon 2. Amalia i-a transmis un mesaj de iubire lui Radu, dar un detaliu a atras atenția susținătorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x