Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată și cine e Răzvan, noul concurent

Răzvan este noul concurent de la Mireasa sezon 5. Tânărul are 25 de ani și este pasionat de culturism, pe care îl și practică.

colaj de imagini cu razvan, noul concurent de la mireasa sezon 5 Galerie
Răzvan este noul concurent de la Mireasa sezon 5. Tânărul are 25 de ani și este pasionat de culturism, pe care îl și practică. | Antena 1

Răzvan are 25 de ani și este campion național și mondial la culturism. ”Sunt singur la părinți, pot spune că sunt un răsfățat. Sunt mai apropiat de mama. Relația dintre părinții mei a fost întotdeauna foarte bună.”, a zis noul concurent.

Tânărul a dezvăluit că a avut 3 relații, prima a fost când era la liceu. A doua relație, tot în acea perioadă, și s-a încheiat de comun acord. A treia relația a durat 1 an și jumătate și s-a încheiat în vara anului 2021.

”M-a făcut să sufăr cel mai tare pentru că a fost cea mai lungă”, a zis el.

Răzvan este antrenor și lucrează până la 16 ore pe zi. Din aceea, el caută o persoană înțelegătoare.

”Prefer o femeie simplă. Aspectul fizic contează mult într-o relație, dar nu e totul. Trebuie să fie acea sclipire de moment”, a afirmat Andrei despre partenera pe care și-o dorește.

El a adăugat că nu va interveni în niciun cuplu, indiferent cât de atras ar fi de persoana respectivă. ”Îmi place, e frumos”, a zis Ina. Larisa a zis că are nevoie de timp.

Ce părere au fetele despre Răzvan, noul concurent

Fetele au fost încântate de Răzvan, noul concurent de la Mireasa sezon 5. Yana și Larisa au preferat să se abțină, însă celelalte l-au complimentat.

”Este un bărbat foarte frumos, îl felicit pentru toată munca”, a declarat și Elena. Inimioara a fost plăcut impresionată și l-a complimentat pentru culoarea ochilor.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei, ”îngenunchiat” de vorbele mamei sale. A plecat capul când a auzit ce a spus despre Laris... Mireasa 2022, sezon 5. Nora, față în față cu Leo și Anda. Fata a taxat-o pe iubita fostului și pe el l-a acuzat de falsi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x