Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. De ce a blocat-o bunica Elena pe Giovana pentru a nu se așeza în spatele lui Sese

În Gala de sâmbătă, mamele au blocat câte o fată cu care consideră că băieții nu se potrivesc. Alegerea bunicii Elena a creat vâlvă printre concurenți.

colaj de imagini cu sese, elena si giovana Galerie
În Gala de sâmbătă, mamele au blocat câte o fată cu care consideră că băieții nu se potrivesc. Alegerea bunicii Elena a creat vâlvă printre concurenți | Antena 1

În Gală, Giovana a recunoscut că îl place pe Sese. Dezvăluirea a luat prin surprindere pe toată lumea, căci concurenții credeau că Aron este pe gustul ei.

Totuși, având în vedere că tânăra a fost sinceră și nu s-a ascuns, doamna Elena a ales să o blocheze pe ea pentru Sese. Astfel, Giovana nu s-a putut așeza în spatele băiatul pe care îi place.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Rezultatul votului! Publicul a decis cine sunt preferații săptămânii

Alegerea bunicii l-a deranjat pe Sese, însă Giovana e hotărâtă să-l cunoască, așa că nu s-a supărat.

În emisia live din 31 ianuarie 2022, toți trei au discutat despre acest subiect. Bunica lui Aron, care a decis să-l ”adopte” și pe Sese, a recunoscut că a greșit și și-a cerut scuze.

Cum explică doamna Elena de ce a blocat-o pe Giovana pentru Sese

”Mi-am cerut iertare la amândoi. Nu am avut niciun raționament. Voiam să o blochez pe Alexandra, am înțeles pe dos. Le-am spus, o săptămână nu e mult. Au tot timpul”, a zis doamna Elena după ce a blocat-o pe Giovana.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Mamele au decis pe cine blochează! Cu cine au ales fetele să se întâlnească

Cu toate acestea, doamna Elena a afirmat, înainte să îi pună Giovanei brățara, că o blochează pentru că nu se potrivește cu Sese.

”M-am supărat, nu pot să ascund. Asta am simțit, asta am făcut. Dacă aveam șansa să mă așez în spatele unei fete, în spatele Giovanei mă așezam. Am spus că am trei fete să le cunosc: Alexandra, Giovana și Nora”, a zis Sese.

Mireasa 2022, sezonul 5. Rezultatul votului! Publicul a decis cine sunt preferații săptămânii... Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea de viață a Giovanei. Fata a făcut mărturisiri cutremurătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x