Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. De ce Leo și doamna Dana nu se află în casă. Simona Gherghe a făcut anunțul

Leo și doamna Dana nu se află în casa Mireasa și nu se știe, momentan, când vor reveni în competiție. Simona Gherghe a spus motivul care a dus la absența lor.

colaj de imagini cu leo si doamna dana de la mireasa sezon 5 Galerie
Leo și doamna Dana nu se află în casa Mireasa și nu se știe, momentan, când vor reveni în competiție. Simona Gherghe a spus motivul care a dus la absența lor. | Antena 1

De ieri, Leo se simte foarte rău. Băiatul a făcut febră și staff-ul a luat decizia ca acesta să se carantineze pentru a îi proteja pe ceilalți concurenți. Tânărul are alături un asistent medical și pe cineva din producție, care se va asigura că cei doi concurenți vor avea tot ce le trebuie.

De ce lipsesc doamna Dana și Leo de la Mireasa

Simona Gherghe a anunțat de ce doamna Dana și Leo nu se află în casa Mireasa. Cei doi au fost nevoiți să se izoleze după ce iubitul Norei s-a simțit foarte rău noaptea trecută. El este suspect de COVID-19 și se așteaptă rezultatul testului PCR.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Lucian, noi detalii despre presupusa legătură cu Giovana: ”Are o cicatrice”

”Leo și doamna Dana au părăsit casa Mireasa de două ore, dintr-un motiv obiectiv. Leo se simte foarte rău de ieri, azi noapte a avut temperatură. Nu știm ce are. A venit o ambulanță, l-a dus în acest moment în carantină ca să vedem dacă e viroză, gripă sau COVID.

Pentru siguranța tuturor a făcut și un test PCR. Știți că la PCR durează pentru că are o acuratețe mai mare. Va sta în carantină cu mama lui, fără telefoane, alături de un asistent medical ca să ne asigurăm că este foarte bine și că este pe mâini foarte bune.”, a zis Simona Gherghe.

Moderatoarea emisiunii Mireasa a subliniat faptul că Leo a făcut și un test rapid, iar rezultatul a fost negativ. În aceste momente, un asistent medical îl monitorizează pe fiul doamnei Dana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara spune că Sebastian a avut un comportament neadecvat față de ea. Ce spune el

De asemenea a mai precizat că a plecat cu doamna Dana pentru că au intrat împreună în casa Mireasa și nu ar fi fost corect față de ceilalți concurenți ca Leo să se carantineze cu Nora.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Nora, în lacrimi după ce boala a ”despărțit-o” de Leo

Leo a fost îngrijit de Nora până când medicul a venit să-l ajute. La scurt timp după ce a început să primească îngrijiri medicale, a ajuns și doamna Dana în camera lui.

Decizia ca Leo să se izoleze nu a fost primită bine de Nora, care și-ar fi dorit să petreacă timp cu el. Fata a plâns toată dimineața zilei de joi.

”Mă doare că îi e rău, că suferă. M-am rugat la Dumnezeu să îmi dea mie. Eu am petrecut toată ziua cu el. Îi era foarte rău. Nu putea să mănânce, era rău. Dacă el suferă, sufăr și eu. Am plâns pentru că a părăsit casa, mi-aș fi dorit să stau cu el.”, a zis Nora în emisia live.

Mesajul Simonei Gherghe pentru telespectatorii care au urmărit timp de doi ani show-ul Mireasa. Ce a transmis prezentato... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, înțepături la adresa lui Perneș. Ce vorbe din partea lui au supărat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x