Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, contre cu Giovana: ”Nu împinge, fetița mea”

Doamna Dana susține că Giovana de la Mireasa sezon 5 a împins-o după ce au ieșit din platou, după Gala de sâmbăta trecută.

colaj de imagini cu giovana si dana de la mireasa sezon 5 Galerie
Doamna Dana susține că Giovana de la Mireasa sezon 5 a împins-o după ce au ieșit din platou, după Gala de sâmbăta trecută | Antena 1

”Nu împinge, fetița mea.”, a zis doamna Dana. ”Dacă împingeți, împing”, a replicat Giovana. Mama lui Leo a afirmat că fata săptămânii a împins-o. ”Dă pe afara fake-ul din ele”, a spus iubita lui Sese, când Larisa i-a amintit că doamna Elena a votat-o pentru eliminare.

”Răutățile pe mine nu mă doboară. Dacă atât o duce capul”, a spus doamna Dana despre Giovana.

Ea a mai afirmat că Dumnezeu e sus și vede pe toată lumea, după ce Larisa i-a cerut socoteală pentru faptul că a nominalizat-o pe Giovana. ”Să facă Giovana emisiunea, să bată pe toată lumea”, a mai spus mama lui Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum s-au despărțit Cosmin și Andreea după ce fata a fost eliminată

Cum explică Giovana contactul fizic cu doamna Dana

”E prea mare, doamna, ce pot să zic”, a spus Giovana. ”A venit din spate și m-a lovit. A fost un umăr din spate, ca un bărbat”, a explicat doamna Dana.

”De ce trebuie să lovești? Dacă era o fată, o păruiai?!”, a zis doamna Dana. ”Eu am încercat să trec, dar s-a întors cu spatele. Doamna dacă face ceva, îi întorc același lucru”, a spus și Giovana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Reacția lui Leo după ce doamna Dana a acuzat-o pe Giovana că a împins-o

Leo a vorbit despre situația dintre mama lui și Dana: ”Nu pot să spun că am o părere. Pare exagerată reacția Giovanei. Chestiile astea trebuie rezolvate în casa fetelor și mamelor. Mi se pare exagerat, nu am putut să văd cum a împins. Fapta e consumată, nu mai are rost”, a zis și Leo.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum s-au despărțit Cosmin și Andreea după ce fata a fost eliminată... Reality show-ul matrimonial Mireasa îşi schimbă ora de difuzare din 28 februarie. Poveşti de familie va începe de la 14:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x