Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, resemnată în privința alegerii lui Leo. Ce spune despre relația lui cu Nora

Leo și Nora s-au împăcat și băiatul spune că nu este interesat de nicio altă fata. Doamna Dana nu privește cu ochi buni relația lor.

nora de la mireasa il saruta pe leo Galerie
Leo și Nora s-au împăcat și băiatul spune că nu este interesat de nicio altă fata. Doamna Dana nu privește cu ochi buni relația lor. | Antena 1

După ce s-au împăcat, Leo și Nora au avut o discuție despre relația lor. Fata a fost curioasă să afle cum ar reacționa băiatul dacă în casă va intra o nouă concurentă.

Fiul doamnei Dana a susținut că nu este interesat și că Nora îl face fericit. Asta nu a fost pe mamei lui, cu care a și avut o discuție dură.

El i-a transmis că nu mai vrea să fie asociat cu mama lui pentru că este extrem de dezamăgit de ea. Relația mamă-fiu se deteriorează pe zi ce trece, lucru confirmat și de doamna Dana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Reacția lui Perneș când Sabrina l-a ales pe Andrei pentru un date

”Nu m-am resemnat, m-am retras. Interacțiune între noi nu este. Ea nu există pentru mine.”, a zis doamna Dana în ediția live Mireasa.

Leo a ținut să sublinieze că el nu a ales între cele două. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Doamna Dana și Leo, schimb dur de replici

”Pentru tine e o dramă. Ai făcut prea multe ca să mai stau în picioare. Dacă tu la noi acasă ai văzut să fie prostituția în floare... Dacă tu poți să alegi... ți-am mai spus, mama e una, femeie o mie.

Dacă tu alegi să-ți lași mama, gândește-te că e un Dumnezeu sus. Nu înțeleg de ce nu te-ai dus afară la prostituate și te duci la televizor.”, a zis doamna Dana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Robert părăsește competiția. Ce se întâmplă cu el

Leo a afirmat că e mai bine la damele de companie decât la fusta mamei.

Și în live, doamna Dana a început să plângă și a continuat să o numească pe Nora în același mod. Fata nu a reacționat în niciun fel.

Mireasa 2022, sezon 5. Lucian a sunat după dezvăluirile surorii despre Giovana. Ce e adevărat și ce nu... Mireasa 2022, sezon 5. Reacția lui Perneș când Sabrina l-a ales pe Andrei pentru un date...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x