Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și Andrei au primit vizita familiei. Imagini emoționante de la reîntâlnire

Doamna Mioara și Andrei de la Mireasa sezon 5 și-au revăzut familia. Mama concurentului a plâns de emoții atunci când aceștia au intrat pe poartă. De entuziasm, ea a fugit spre cei dragi și nu a mai știut pe cine să îmbrățișeze.

doamna mioara si andrei in bratele familiei Galerie
Doamna Mioara și Andrei de la Mireasa sezon 5 și-au revăzut familia. Mama concurentului a plâns de emoții atunci când aceștia au intrat pe poartă. De entuziasm, ea a fugit spre cei dragi și nu a mai știut pe cine să îmbrățișeze. | Antena 1

Doamna Mioara s-a bucurat nespus când cei dragi au venit în vizită la Mireasa. Ea nu se mai aștepta să-i revadă și a început instant să plângă.

Rudele și-au făcut timp să-i încurajeze și chiar să-și arate susținerea. În ciuda faptului că fata doamnei Mioara s-a arătat împotriva Yanei, ea și-a dat seama că tânăra era sinceră și că îl iubește pe fratele ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin au inaugurat camera matrimonială: ”Am dormit cu ușa deschisă”

Familia lui Andrei a luat legătura cu Yana de la Mireasa sezon 5

Ba mai mult, după ce au adus vești de acasă, familia a anunțat că Yana i-a contactat și că au discutat.

Familia lui Andrei a luat legătura cu Yana. Sora băiatului a spus că se bucură mult pentru tânăr, pentru că și-a găsit o femeie potrivită. Doamna Mioara a înțeles reticența familiei, dar acum au înțeles cu toții că Andrei e fericit.

Mai târziu, Andrei a vorbit cu al său cumnat despre chiria pe care a păstrat-o. El a zis că se gândește să renunțe la apartamentul prea mare pentru el și iubita Yana. Nu vrea, însă, să ia o decizie fără să o consulte pe viitoarea soție.

Revenim cu detalii. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana, glumeață la petrecerea burlăcițelor: ”Ia, fă un dans la bară”... Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin au inaugurat camera matrimonială: ”Am dormit cu ușa deschisă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x