Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Familiile lui Sese și Perneș au intervenit în conflictul lor. S-a ridicat tonul

Sese s-a supărat foarte tare după ce Perneș a atras atenția că Giovana a citit un comentariu răutăcios, în care Sabrinei i se spunea ”Vinelo”. De aici a pornit un întreg scandal, iar iubitul Giovanei a dezvăluit tot ce Perneș i-ar fi zis despre ceilalți concurenți.

colaj foto cu sese si pernes de la mireasa in conflict Galerie
Sese s-a supărat foarte tare după ce Perneș a atras atenția că Giovana a citit un comentariu răutăcios, în care Sabrinei i se spunea ”Vinelo”. De aici a pornit un întreg scandal, iar iubitul Giovanei a spus tot ce Perneș i-ar fi zis despre ceilalți concurenți. | Antena 1

”Ești un mincinos și un fals... Ești aici pentru premiu! Ați vrea voi să aveți o iubire adevărată că a noastră.... Atitudinea lui Perneș demonstrează el ce bărbat este e... Cum i-ai vorbit pe toți, mă aștept să mă vorbești și pe mine!", spunea ieri Sese, foarte nervos.

Deși s-a ținut departe de conflicte de-a lungul ultimelor luni, acesta a explodat în emisia live din 30 iunie. Iubitul Giovanei l-a acuzat pe Perneș că-i vorbește pe la spate pe ceilalți concurenți. Despre Valentin ar fi zis că e violent, în timp ce despre Răzvan că se ține după cuplul lui și că nu poate face nimic de el.

Perneș s-ar fi bucurat și de plecarea Larisei, după spusele lui Sese, care a explicat faptul că iubitul Sabrinei se simțea încurcat de fată.

Mama lui Perneș și sora lui Sese au intervenit telefonic

Doamna Valeria, mama lui Perneș, a intervenit telefonic și i-a spus lui Sese să nu mai discute despre fiul ei. De cealaltă parte, sora lui Sese a fost mai calmă și l-a rugat pe concurent să nu se mai certe pentru că nu ar avea cu cine.

”Sese ești cumva pe o parte. Ai făcut școala ca să te juri pe Biblie?! Toți v-ați pus pe Perneș și Sabrina. Măi, oamenilor, ce se întâmplă acolo?! Voi pentru cine ați mers acolo?! Tu te-ai dus pentru Perneș? Giovana, dragă, te rog frumos. Te rog frumos, nu deschide gura. Nu am treabă cu tine. Măi, Sese, nu e ok.”, a spus mama lui Perneș.

”Nu are sens să mergi mai departe cu discuția... dacă vezi că nu ai cu cine să vorbești. Totul o să se vadă afară”, a zis și sora lui Sese. Mai multe detalii în galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Anda îi ia apărarea lui Leo după ce băiatul și-a ieșit din minți. Ce zice fata... O mai ții minte pe doamna Mia de la Mireasa sezon 2? Ce mai face mama lui David...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x