Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Gelos pe Cosmin, Aron a plâns după ce l-a văzut pe acesta în preajma Alexandrei

Aron s-a supărat pentru că Alexandra a dansat cu tânărul Cosmin și chiar a început să plângă atunci când fata a refuzat să discute cu el.

Aron s-a supărat pentru că Alexandra a dansat cu tânărul Cosmin și chiar a început să plângă atunci când fata a refuzat să discute cu el

Antena 1

În timpul serii, Aron a tot îndemnat-o pe Alexandra să petreacă timp împreună departe de zgomotul petrecerii. De cealaltă parte, fata își dorea să fie în mijlocul atmosferii pentru a se distra.

Asta l-a făcut pe Aron să se supere și să privească cu ochi suspecți dansul ei cu Cosmin. Când a luat-o, din nou, deoparte, Alexandra i-a reproșat că o sufocă.

”Mi se pare o discuție de copii”, a zis Alexandra după ce Aron a venit să o împace. ”Nu vreau să fiu sufocată, nu vreau să vii să mă săruți forțat. Dă-mi spațiu.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Ce nemulțumiri are Alexandra la adresa lui Aron

”Mă deranjază că atunci când avem o discuție, cade în extrema aia. S-a sfârșit tot, reacțiile lui mi se par exagerate. Ok, asta nu înseamnă că eu trebuie să accept. Nu-mi plac reacțiile astea.

Nu am spus că am pus punct relație, ci că am nevoie de timp, să mai observ anumite reacții. Ieșind o dată din casă, putem da de probleme. (...) Când i-am cerut timp, m-au deranjat că mamele au venit de trei ori.”, a explicat fata în emisia live.

”Într-adevăr, am realizat că am greșit. Îmi asum chestia asta și reacția mea necugetată. Am avut o revelație cu mine, o să ridic anumite bariere în ceea ce privește exteriorizatul meu. O să-i ofer timp timpului. Vă dați seama că m-a deranjat când l-a pupat pe Cosmin. Nu mi se pare că Cosmin se uită după Alexandra și invers. În timp o să se vadă o altă gestionare a lucrurilor”, a afirmat Aron.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, contre cu Giovana: ”Nu împinge, fetița mea”

Alexandra a afirmat că Aron se contrazice în declarații pentru că a susținut că nu e gelos, dar a arătat altceva în seara petrecerii. ”Mă simt mințită”, a adăugat ea.

”Eu nu știu, am picat așa. Am dansat cu toată lumea, din punctul meu de vedere nu cred că am greșit cu nimic. Înaintea îmbrățișării cu Alexandra, a fost și cu Guliana. Am făcut așa cu toată lumea. Atunci voi dansa cu persoanele care nu au relație.”, a spus și Cosmin.

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu... Ana și Alex, finaliștii "Mireasa", sezon 4, vor să se cunune religios. Detalii despre nunta lor...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x