Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Gesturile lui Perneș față de Sabrina care nu s-au văzut la TV. Gabriela Cristea i-a dat de gol

Andrei Perneș de la Mireasa sezon 5 este hotărât să o cunoască pe Sabrina, cea care i-a atras atenția încă de la date-ul lor pe nevăzute.

andrei, pernes si sabrina de la mireasa sezon 5 Galerie
Andrei Perneș de la Mireasa sezon 5 este hotărât să o cunoască pe Sabrina, cea care i-a atras atenția încă de la date-ul lor pe nevăzute | Antena 1

Tânărul concurent se lovește, însă, de zidurile pe care Sabrina și le-a construit după atâtea dezamăgiri. Fata a trecut printr-o suferință cruntă în ultima relație, care i-a scăzut încrederea în sine și în ceilalți.

Dar Perneș nu se lasă cu una cu două. Nu a făcut un pas în spate nici măcar atunci când a auzit-o pe Sabrina că nu-și dorește să mai continue cu el.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru, declarație de dragoste pentru Ana la patru luni de relație

Ce gesturi a avut Perneș față de Sabrina în pauza de publicitate

Băiatul continuă să fie drăgăstos cu ea și asta pare să topească barierele puse de Sabrina. În emisia live a emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a dezvăluit că Perneș a ținut-o de mână și în brațe pe Sabrina. Asta s-a întâmplat doar în pauza de publicitate.

”Contează momentul în care se ține cineva de mână? Nu consider că trebuie să vadă Andrei ce aș putea să văd eu.”, a întrebat Perneș după ce Gabriela Cristea l-a întrebat de ce și-a retras mâna când au revenit în live.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea Inimioarei. A făcut o dezvăluire prin care a câștigat admirația băieților

Atunci Andrei, care susține că nu crede faptul că Sabrina este interesată de Perneș, i-a zis că își dorește ca al lui coleg să fie fericit: ”Mi-ar plăcea să fie fericit”. A fost momentul în care concurenta a afirmat că Perneș este fericit.

”Nu are dreptate Andrei. Orice ar spune el sau oricine, oricum fac cum vreau eu și cum simt. Degeaba mi se zice că sunt nehotărâtă. Aștept să mă conving eu pe mine de el.”, a afirmat fata.

Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru, declarație de dragoste pentru Ana la patru luni de relație... Mireasa 2022, sezon 5. Giovana l-a atenționat pe Sese: ”Nu am nevoie de oameni nehotărâți în viața mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x