Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a cedat și a plâns pentru prima dată de când e în competiție. Care e motivul

Giovana și Sese s-au certat, din nou. Tânărul i-a reproșat că are o atitudine de superioritate și concurenta de la Mireasa sezon 5 a plâns.

sese o tine in brate pe giovana care plange Galerie
Giovana și Sese s-au certat, din nou. Tânărul i-a reproșat că are o atitudine de superioritate și concurenta de la Mireasa sezon 5 a plâns. | Antena 1

Giovana a dat de înțeles că Sese ar fi violent și asta l-a supărat pe băiat, care nu consideră că poate fi încadrat în acestă categorie.

El a explicat că nu a lovit nici măcar un băiat, cu atât mai puțin o femeie și că nici nu o va face. Sese a readus în discuție faptul că Giovana are o atitudine de superioritate față de el și ea i-a transmis că are nevoie de mai multă susținere.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Fosta iubită a lui Manu a intervenit telefonic. Ce și-au spus cei doi

De ce a plâns Giovana de la Mireasa sezon 5

Discuția tensionată a adus lacrimi pe obrajii Giovanei, care nu a mai plâns până acum la Mireasa. Sese a luat-o în brațe și a încercat să o calmeze, însă a fost de neînduplecat.

Giovana simte că lucrurile nu mai merg bine între ei pentru că există multă tensiune. În live, a spus că nu-și dorește ca prietena ei să o vadă în această stare.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, în lacrimi. De ce a plâns după noaptea petrecută cu Sabrina

”Am plâns pentru că nu voiam să mă vadă așa prietena mea. Nu îmi place să mă vadă că... Ne-am împăcat. De fiecare dată ne împăcăm.”, a afirmat Giovana.

”Readucem toate chestiile astea... O etichetă anapoda, aia cu agresiv, că am mușcat-o.”, a explicat și Sese.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, în lacrimi. De ce a plâns după noaptea petrecută cu Sabrina... Mireasa 2022, sezon 5. Fosta iubită a lui Manu a intervenit telefonic. Ce și-au spus cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x