Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a făcut un test de sarcină. Care e rezultatul

Sese și Giovana au avut parte de două nopți în afara casei Mireasa sezon 5. Tânăra a făcut două teste de sarcină pentru că avea îndoieli.

sese si giovana de la mireasa sezon 5 in gala din 18 iunie 2022 Galerie
Sese și Giovana au avut parte de două nopți în afara casei Mireasa sezon 5. Tânăra a făcut două teste de sarcină pentru că avea îndoieli. | Antena 1

”Păi copiii... o să vină deja. M-a întrebat Larisa de ce mă mângâi pe burtică. Nu are cum, abia la trei luni se vede burtica.”, a zis Giovana pe terasă, când vorbea cu Sese.

”Voi faceți mișto și e ok.”, a zis Giovana după ce a făcut testul. Fetele se amuzau pe seama ei. Testul a fost negativ, cu doar o linie. ”Nu mai faceți glume, mă. Trebuie să fac test. Dacă mai trebuie, mai fac.”, a adăugat iubita lui Sese.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 18 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

De ce a făcut Giovana testul de sarcină

”Așa l-am făcut. Nu e niciun motiv pentru care l-am făcut. Larisa și Sabrina mi-au zis că am făcut burtică.”, a explicat concurenta. Sese își dorește un copil și spune că s-a bucurat atunci când Giovana i-a zis că are o veste pentru ea.

”Nu ne dorim repede repede un copil, dar dacă ni l-a dat Dumnezeu... e un dar. Ne-am bucurat unul de altul.”, a susținut Sese. Giovana a zis că ea oricum copilul după ea, nu o va încurca cu nimic.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adrian și Răzvan. Cine părăsește competiția

Selina sau Matias sunt cele două nume la care s-au gândit cei doi îndrăgostiți. Chiar dacă au susținut că nu e momentul acum, s-ar bucura mult dacă ar fi binecuvântați cu un bebeluș.

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto, unde puteți urmări întregul proces și declarațiile celor doi logodnici.

Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adrian și Răzvan. Cine părăsește competiția... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 18 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x