Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara, în lacrimi după ce Valentin a ales-o pe Alina

Inimioara îl acuză pe Valentin că nu a fost sincer atunci când ea și-a expus sentimentele în fața lui. Concurenta de la Mireasa sezon 5 a plâns după ce acesta a declarat că este într-o cunoaștere cu Alina.

inimioara, valentin si alina de la mireasa sezon 5 Galerie
Inimioara îl acuză pe Valentin că nu a fost sincer atunci când ea și-a expus sentimentele în fața lui. Concurenta de la Mireasa sezon 5 a plâns după ce acesta a declarat că este într-o cunoaștere cu Alina | Antena 1

Într-o pauză de publicitate, Inimioara și Valentin au mers pe terasă. Tânăra i-a mărturisit că îl place și că se simte foarte liniștită lângă el. De asemenea, i-a complimentat ochii.

Inimioara, în lacrimi după afirmația lui Valentin

De cealaltă parte, concurentul i-a transmis că are ceva special și că simte că e pură. El i-a mai zis că îi recunoaște vocea și fără să o vadă și să nu se simtă prost dacă un băiat nu se îndreaptă către ea.

Câteva minute mai târziu, Valentin a declarat că se află într-o cunoaștere cu Alina. Vestea nu i-a picat deloc bine Inimioarei, care a regretat instant că s-a deschis în fața lui. Ea a mers pe terasă și a plâns, iar curând băiatul a venit să o consoleze. Fata l-a mustrat și el a plecat supărat.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese sunt într-o cunoaștere. Cei doi au avut o discuție despre viața intimă

În emisia live din 8 februarie 2022, Inimioara a spus că prefera ca Valentin să fie sincer și să-i spună că nu este cazul să își mărturisească sentimentele.

”Trebuie să rezolve ei, nu am nimic de zis.”, a spus și Alina.

Valentin a întrebat-o pe Inimioara dacă este supărată pe el și ea a spus că nu este cazul de așa ceva.

Mai multe detalii în materialul video atașat acestui articol.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese sunt într-o cunoaștere. Cei doi au avut o discuție despre viața intimă... Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Perneș a sunat să-l încurajeze pe concurent. Ce i-a spus în privința Sabrinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x