Căutare Live

Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian au pus punct cunoașterii. Care ar fi fost motivul

Inimioara și Sebastian, foști concurenți de la Mireasa sezon 5, au decis să pună punct cunoașterii. Fata a oferit câteva detalii într-un live, pe Instagram, despre lucrurile care au dus la finalul acestei legături.

Inimioara și Sebastian, foști concurenți de la Mireasa sezon 5, au decis să pună punct cunoașterii. Fata a oferit câteva detalii într-un live, pe Instagram, despre lucrurile care au dus la finalul acestei legături.

”Tot am primit mesaje dacă mai sunt într-o cunoaștere cu Sebastian sau dacă suntem într-o relație. Ei bine, nu, nu mai suntem într-o cunoaștere. Cunoașterea noastră s-a terminat astăzi, fiecare o să o ia pe drumul lui pentru că așa este mai bine. Și cam atât”, a zis Inimioara la începutul live-ului.

De ce Inimioara și Sebastian au pus punct cunoașterii

Ion a povestit că el, Raluca și Inimioara au mers să-i facă o surpriză lui Sebastian cu ocazia zilei lui de naștere. Însă lucrurile nu au mers cum trebuia. Ei au povestit de ce au plecat de la petrecerea unde s-au filmat cu doar câteva ore înainte să facă live pe Instagram.

”Cu alte cuvinte, până la final s-a dovedit a nu fi locul Inimioarei acolo, ci nici al meu, nici al nevestei mele(n.r. petrecere). Ne-am hotărât să plecăm că au apărut niște discuții care nu își aveau rostul. Nici nu putem spune mai multe despre, nu vrem să acuzăm pe nimeni de nimic. Credeți-mă, merita să fie mult mai frumos tratată Inimioara, de aia am și luat decizia să plecăm, la îndemnarea ei. Ea a sugerat.”, a zis Ion.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a dezlănțuit după ce a văzut-o pe Sabrina în brațele lui Andrei. Cum a numit-o

Acesta a povestit că a fost cu Inimioara acasă la Sebastian ca să îi facă o surpriză: ”Am pregătit cadou cu fundă, Inimioara ascunsă sub cutie, de ziua lui Sebastian. Și nu am primit nici reacția, nici ce și-a dorit ea, nici ce ne-am dorit. Nici ea nu mai voia să stea, simțea că nu mai e locul ei. Am plecat toți. Nu am pățit nimic, nici Inimioara nu a pățit nimic. Dacă ieși undeva unde nu te simți bine primit.”

”Mie nu-mi pare rău, a fost mai bine așa pentru că Dumnezeu are ceva mai bun pentru mine. Cu siguranță, a fost mai bine că am văzut aceste lucruri de la început. Să nu formăm o relație și pe parcurs să le văd. S-au întâmplat mai multe lucruri.”, a mai adăugat Inimioara.

Reacția lui Sebastian la live-ul făcut de Ion și Inimioara

”Adevărul este o monedă cu 2 fețe - fiecare fată poartă o parte a adevărului, niciodată doar una singură.

Din respect pentru Inimioara și cunoașterea dintre noi, nu o să insist asupra acestui fapt, deși am rămas cu un gust amar după live-ul (de aseară) pe care mi l-a făcut "cadou" de ziua mea. O să spun doar atât:

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit la petrecere. Scene cu puternic impact emoțional surprinse la party

- I-am propus să formăm un cuplu atât în emisiune, cât și ieri la Craiova -> de fiecare dată răspunsul a fost unul negativ

- Pentru că am văzut și unele referințe la adresa părinților, nu mi-aș dori ca nimeni să fie în pielea unei mame care să își vadă copilul jignit ( atât în emisiune, cât și în propria casă)”, a scris Sebastian pe Instagram.

Mireasa 2020, sezon 2. Amalia i-a transmis un mesaj de iubire lui Radu, dar un detaliu a atras atenția susținătorilor... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a dezlănțuit după ce a văzut-o pe Sabrina în brațele lui Andrei. Cum a numit-o...
Ultimele știri
x