Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Jador a făcut show la petrecerea de sâmbătă. Ce fată a remarcat

Jador a încins atmosfera la petrecerea de sâmbătă. Toți concurenții de la Mireasa sezon 5 s-au distrat pe cinste, dar o fată i-a atras atenția artistului.

colaj de imagini cu jador si larisa de la mireasa sezon 5 Galerie
Jador a încins atmosfera la petrecerea de sâmbătă. Toți concurenții de la Mireasa sezon 5 s-au distrat pe cinste, dar o fată i-a atras atenția artistului. | Antena 1

Imediat ce a intrat în casa Mireasa, Jador a salutat concurenții și a mers la Andrei. El l-a îmbrățișat pe cel cu care a copilărit și a mers apoi să o salute pe mama lui Andrei, doamna Mioara.

”Suntem prieteni, am copilărit împreună. Am fost și colegi în generală”, a zis Andrei, care a privit cu drag imaginile de la party.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mânat de gelozie, Perneș a uitat de filtre. Gesturi violente și limbaj deplasat față de Sabrina

Larisa de la Mireasa sezon 5 i-a atras atenția lui Jador

La petrecerea de sâmbătă, Larisa s-a distrat pe cinste, fericită că Sabrina și Perneș au rămas în competiție. La fel au făcut și ceilalți concurenți, însă ea a reușit să îi atragă atenția lui Jador.

Mișcările Larisei, dar și ținuta sumară l-au făcut pe artist să îi spună câteva cuvinte. Ea a stat chiar în fața lui și manelistul a remarcat energia ei.

”Ce-ți place distracția, să mor.”, a zis Jador și Larisa i-a spus să rămână în casă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Larisei i-a picat fața când a auzit ce vorbește doamna Dana cu Anda despre ea

”Să rămân? Vedem. Dacă-ți pui chiloți”, a replicat manelistul și Larisa s-a amuzat.

Ulterior, în emisia live din 13 iunie, Larisa a explicat faptul că a glumit cu Jador, că nu voia să rămână. Totuși, ea a menționat că este un bărbat arătos, dar că nu este genul ei.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai au surprins cu ipostaza tandră în care au fost fotografiați. Ce a atras atenția... Mireasa 2022, sezon 5. Mânat de gelozie, Perneș a uitat de filtre. Gesturi violente și limbaj deplasat față de Sabrina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x