Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Juliana a vrut să iasă din platou. Ce s-a întâmplat cu ea și de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor

Juliana de la Mireasa sezon 5 a primit o veste tulburătoare de acasă. Bunica ei, singura pe care o mai avea, s-a stins din viață.

colaj de imagini cu juliana de la mireasa sezon 5 cand plange Galerie
Juliana de la Mireasa sezon 5 a primit o veste tulburătoare de acasă. Bunica ei, singura pe care o mai avea, s-a stins din viață | Antena 1

Concurenta de la Mireasa sezon 5 a primit vestea tristă de la mama sa. Imediat cum a auzit, a început să plângă în hohote.

Juliana, în lacrimi după ce și-a pierdut bunica

La scurt timp, din cauza șocului, Juliana a avut nevoie de ajutorul medicilor. Nici în emisia live ea nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Tânăra a plâns și nu a putut răspunde la toate întrebările Gabrielei Cristea. Când a spus că nu se simte în stare să fie acolo, moderatoarea emisiunii a întrebat-o dacă are nevoie de o pauză.

Ea a răspuns afirmativ și a ieșit din platou.

Cine e Juliana de la Mireasa sezon 5

”Sunt 100% asiatică. Amândoi părinții mei sunt chinezi. M-am născut în România. Limba mea maternă e româna. Sunt o româncă în corp de chinezoaică. Am făcut școala și m-am născut aici.”, a zis Juliana.

Fata a afirmat că nu a venit pentru cineva anume și că are nevoie să simtă o conexiune pentru a se convinge de un anumit lucru. ”Sincer, m-am uitat recent un pic. Toți băieții mi se par interesanți, dar e altceva când suntem față în față.”, a mai spus Juliana, care este model.

Mamele au vrut să știe dacă Juliana Cassie este pregătită pentru căsătorie, iar fata a spus că își dorește o familie. Nu a negat faptul că este încă micuță și că mai are multe de învățat.

”Eu îmi doresc foarte mult o familie, dar nu pot să presupun foarte multe. Cred că mai am de învățat și multe lucruri.”, a zis Juliana când doamna Dana a întrebat-o dacă plănuiește să se căsătorească în casa Mireasa dacă se va îndrăgosti.

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra și Aron s-au despărțit. Doamna Elena a avut doar cuvinte grele de spus la adresa fetei... Mireasa 2022, sezon 5. Nora a făcut un atac de panică după ce a aflat părerea familiei lui Leo despre relația lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x