Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Larisa și Robert s-au sărutat și formează un cuplu

În timp ce ceilalți făceau sfințișori, Robert era cu gândul la Larisa. Cu doar câteva ore înainte el a încercat să o sărute, însă tânăra s-a retras.

larisa si robert se uita unul la altul la mireasa sezon 5 Galerie
În timp ce ceilalți făceau sfințișori, Robert era cu gândul la Larisa. Cu doar câteva ore înainte el a încercat să o sărute, însă tânăra s-a retras | Antena 1

Cu toate acestea, Robert nu s-a lăsat păgubaș și a luptat pentru a obține ceea ce își dorește. Tânărul o place pe Larisa și i-a luat apărarea în conflictul cu Giovana și Sese.

A fost momentul în care ei s-au apropiat mai mult și fata s-a convins că are sprijinul lui.

Robert și Larisa de la Mireasa sezon 5 s-au sărutat

Larisa de la Mireasa sezon 5 a afirmat vehement că vrea să părăsească competiția după conflictul cu Giovana. Ea a zis că nu are pentru ce să rămână, iar Robert își dorea același lucru.

Totuși, ei au decis să dea frâu liber și s-au sărutat. Aflați pe terasă, ei i-au spus lui Perneș că nu sunt un cuplu. Larisa i-a zis că Robert a insistat, însă și ei îi place.

”De ce ai făcut asta?”, a zis Larisa când au rămas singuri. ”Acum mă cerți pe mine că m-ai luat și m-ai pupat încontinuu.”, a replicat el.

”Păi dar tu m-ai pupat... dacă mi-a plăcut. Oricum, ți-am zis că nu vreau să o fac. Chestia e că vreau să plec.”, a spus fata.

În emisia live cei doi s-au declarat un cuplu. Robert a răspuns hotărât când Simona Gherghe i-a întrebat dacă sunt împreună.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin, ”ultimatum” pentru Alina. Ce l-a deranjat la comportamentul ei... Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra și Aron au făcut pereche pentru un task, iar asta nu a fost pe placul lui Cosmin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x