Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Leo a pus piciorul în prag. I-a transmis Norei că l-a dezamăgit și că Anda reprezintă viitorul lui

Leo de la Mireasa sezon 5 s-a declarat dezamăgit de atitudinea Norei și a informat-o că nu mai există nicio cale de împăcare.

nora, leo si anda la mireasa capriciile iubirii Galerie
Leo de la Mireasa sezon 5 s-a declarat dezamăgit de atitudinea Norei și a informat-o că nu mai există nicio cale de împăcare. | Antena 1

”Tu m-ai lăsat pe mine în suflet cu o incertitudine, care mie îmi crea rău. Ai spus că te-ai uitat pe Antena Play. Cât timp m-ai văzut? Eram pur și simplu zombi după ce ai plecat tu. În momentul în care te-am văzut live că ești bine, în momentul ăla am început să mă gândesc la noi. Am pus în balanță tot ce s-a întâmplat între noi și balanța înclina spre nesiguranță.

Nora și Leo, replici dure la Capriciile Iubirii

Efectiv nu a fost nimic real nici din partea ta. Absolut tot ce s-a întâmplat în relația noastră a fost dus de mine. Dacă eu nu făceam anumite lucruri, Nora, îți garantez că tu nu făceai nimic”, a spus Leo.

Nora l-a contrazis: ”Deci tu consideri că tu ai construit relația asta, tu ai tras pentru relația asta. Dacă eu nu trăgeam pentru relația asta, eu nu acceptam jignirile mamei tale, nu acceptam să cad psihic, fizic. Puteam să te las în secunda doi. (...) Am zis că sentimentele nu trec de pe o zi pe alta, asta nu înseamnă că te iubesc”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cine i-a trimis, de fapt, biletul ascuns lui Leo. Persoana respectivă a explicat și motivul

Leo i-a zis că nu l-a iubit și a susținut că el a avut sentimente pentru ea. ”E dezamăgitor și deranjat să vii să mă acuzi că nu am avut sentimente. Mă acuzi de un lucru fals.”, a punctat concurentul de la Mireasa sezon 5.

”Sunt pur și simplu dezamăgit de tine și nu vreau să mai continui subiectul ăsta. Nu credeam că o să ajungem în punctul acesta vreodată.”, a mai adăugat el.

Leo i-a transmis Norei că l-a dezamăgit și că Anda reprezintă viitorul lui

”Relația cu Nora este terminată, relația mea este aici. Eu am spus în repetate rânduri acest lucru. (...) Norei aș vrea să-i transmit că relația dintre noi s-a terminat. Nimic nu o să mai fie între noi, nu mai am nevoie nici de dovezi, nici de nimic. Astăzi mi-ai dovedit ceea ce ești tu defapt.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora, față în față cu Leo și Anda. Fata a taxat-o pe iubita fostului și pe el l-a acuzat de falsitate

Din respect pentru tine nu aș vrea să zic nimic care ar putea cauza prejudicii. Am fost atâta timp împreună și să vii să spui lucruri astea, în condițiile în care tu mă cunoști. Nu te recunosc, ești alt om. Anda știe, Anda reprezintă viitorul pentru mine. E ceva nou, ceva plăcut. Cu Anda am un drum înainte și îmi doresc să fie cât mai bun. Trecutul meu să rămână trecut, viitorul viitor.”, a afirmat Leo.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Cine i-a trimis, de fapt, biletul ascuns lui Leo. Persoana respectivă a explicat și motivul... Mireasa 2021, sezon 4. Cum arăta Amalia înainte de intervențiile estetice. Imaginile cu trăsăturile sale naturale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x