Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Leo i-a spus Norei ce are pe suflet, iar doamna Dana s-a enervat că nu i s-a destăinuit ei

Leo a slăbit 10 kg de când se luptă pentru relația lui cu Nora. Tânărul cedează, însă, și i s-a destăinuit iubitei sale.

colaj de imagini cu nora, leo si dana de la mireasa sezon 5 Galerie
Leo a slăbit 10 kg de când se luptă pentru relația lui cu Nora. Tânărul cedează, însă, și i s-a destăinuit iubitei sale. | Antena 1

Leo e deranjat de faptul că nu mai vorbește cu mama lui. De cealaltă parte, doamna Dana consideră că băiatul nu e interesat să comunice cu ea.

”Mama nu vorbește cu mine pentru că exiști tu. (...) Nu-mi place situația asta. Mi se pare jenant să faci așa pentru că nu-ți place ce am ales eu. De fiecare dată când a venit să stea lângă mine, ai plecat. Chestiile astea mă trag în jos, nu că se încheie relația cu tine.”, a zis Leo.

Câteva secunde mai târziu, Leo s-a enervat după ce Nora a încercat să îl calmeze.

”Mamă, mă apucă niște nervi. Lasă-mă, lasă-mă. Pune-te în situația mea, da, văd că te pui, de aia ești așa liniștită.”, a mai adăugat concurentul când Nora l-a rugat să se liniștească.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Schimb de replici între doamna Dana și mama Norei. Fata nu s-a mai abținut și a ripostat

Ce spune doamna Dana despre relația cu Leo

”Cine te ține să nu vii să stai de vorbă cu mine? Cineva care te ține și de mână acum. De ce nu ai venit să te plângi la mine și te plângi la ea? Nu mai încerca, nu te mai plânge. Nu ești victimă.

Atâta timp cât e de mână cu așa ceva, nu pot să mă uit la tine. Nu pot să te asociez cu așa ceva, nu pot. Bătrână, la, la, la. Asta e explicația. Și ea e o ciudată, nu știu de ce nu se retrage.”, a spus și doamna Dana.

Cei doi s-au îmbrățișat, la îndemnul Simonei Gherghe, și au părut că lasă barierele jos.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezon 3. Andreea și Marian Buda au împlinit 1 an de relație. De ce surpriză a avut parte tânăra, din partea soț... Mireasa 2022, sezon 5. Schimb de replici între doamna Dana și mama Norei. Fata nu s-a mai abținut și a ripostat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x