Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Leo, surpriză romantică pentru Anda. Doamna Dana, încântată de gestul fiului

Leo și Anda își trăiesc povestea de dragoste în casa Mireasa sezon 5. Cei doi tineri se bucură din plin de timpul petrecut împreună.

anda de la mireasa sezon 5 cu un buchet mare de trandafiri in brate Galerie
Leo și Anda își trăiesc povestea de dragoste în casa Mireasa sezon 5. Cei doi tineri se bucură din plin de timpul petrecut împreună și băiatul o răsfață pe Anda. | Antena 1

În urmă cu o săptămână, Larisa îi făcea o surpriză lui Leo. Aceasta îi trimitea o jucărie și o scrisoare, așa că băiatul și-a luat revanșa.

Cu ajutorul lui Aron, care a reușit să facă totul în pauza de publicitate, concurentul i-a lăsat un cadou pe pat. Leo i-a trimis un buchet și o scrisoare de dragoste.

De emoții, Anda a început să tremure și a citit cu voce tare ce i-a transmis iubitul său. Și doamna Dana a fost foarte fericită și a pupat-o pe viitoarea sa noră pe frunte.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a acceptat cererea în căsătorie a lui Perneș. Reacția ei când băiatul a îngenunchiat

Doamna Dana, încântată de cuplul Leo-Anda

”Sper să fii fata pe care o caută de mult”, i-a zis mama lui Leo. ”E prea frumos ca să fie adevărat”, le-a mărturisit Anda fetelor după gestul partenerului ei.

În cealaltă cameră, doamna Dana îi spunea bunicii Elena că a plăcut-o pe Anda de la început pentru că era serioasă. Mamei îi place mult că cei doi se joacă și se bucură de timpul petrecut împreună.

”N-am crezut că o să se întâmple”, a adăugat doamna Dana.

”A aranjat fix cum trebuia.”, a glumit Leo legat de modul în care Aron a așezat cadoul pe pat.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2021, sezon 4. Ana, mesaj emoționant de ziua lui Alexandru. Ce i-a transmis soțului său: „Fără alte cuvinte pomp... Mireasa 2022, sezon 5. Nora, reacție neașteptată după ce un susținător i-a spus că pozele cu ea și Robert ar fi fost văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x