Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Alexandrei a intervenit după ce a văzut faptele ei de la petrecere

Mama Alexandrei a intervenit telefonic după ce au fost difuzate imaginile cu faptele ei de la party. Aceasta i-a sugerat să meargă mai departe și să accepte despărțirea.

alexandra si cosmin de la mireasa la capriciile iubirii Galerie
Mama Alexandrei a intervenit telefonic după ce au fost difuzate imaginile cu faptele ei de la party. Aceasta i-a sugerat să meargă mai departe și să accepte despărțirea. | Antena 1

Doamna Steluța, mama Alexandrei: ”Mami, încerc să mă țin pe picioare. De sâmbătă seara nu pot să-mi revin din șocul pe care mi l-ai făcut. Ce se întâmplă cu tine?! Nu înțelegem de ce ai ajuns în starea asta, trebuie să fii puternică, să-ți revii, în primul rând, să accepți despărțirea că asta este situația. Dacă omul de lângă tine nu te place, nu a găsit ceea ce trebuie, tu trebuie să accepți. Graba pe care ai avut-o și la prima relația și la a doua... deci unde ai ajuns?!

Mama Alexandrei, supărată pentru comportamentul fetei de la petrecere

Atât te întreb, ție ți-a plăcut ce ai văzut astăzi? Nu? Gândește-te la noi, la bunicile tale și la toată familia. Ne-ai pus la pământ. Tatăl tău nu se poate stăpâni, are două pastile, dimineața una, seara una, de tensiune. Nu putem să ne revenim din șocul mare pe care ni l-ai făcut. Ai plecat acolo, ai plecat cu un gând, mami. Ce se întâmplă cu tine?! Acolo ai găsit alinarea sâmbătă seara, mami, în cana de vin? Spune, mami.”

Atunci, doamna Steluța a continuat să o ”certe” pe fiica sa, iar Alexandra abia dacă a scos câteva vorbe.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit la petrecere. Scene cu puternic impact emoțional surprinse la party

”Sâmbătă seara eu nu am mai putut să fiu om, era să chem Salvarea. (...) O despărțire nu e un cap de lume. Ea trebuie să fie cu capul pe umeri, nu trebuie să-l piardă.”, a mai adăugat mama Alexandrei la Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Fata a afirmat că îi pare rău: ”Îmi pare rău, nu am ce să spun. Știu destul de bine cum sunt acasă, ce fel de copil sunt. Am greșit...”

Mama Alexandrei o încurajează să se despartă de Cosmin

Mama Alexandrei a dat de înțeles că fata nu ar putea să-și facă o familie alături de Cosmin, dar a refuzat să comenteze când Gabriela Cristea a întrebat-o. ”Nu-mi place comportamentul lui Cosmin față de ea. Toată săptămâna sunt frumoși, sâmbăta intervine ce intervine.”

Băiatul a spus că nu vrea să zică nimic și nu a dorit să dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de Alexandra la petrecere. Doamna Steluța i-a sfătuit să meargă pe drumuri separate.

Cosmin a afirmat, din nou, că Alexandra este prea sociabilă cu alți băieți. ”Pentru mine sunt niște gesturi anormale cu alți băieți”.

”Ție ți se pare frumos comportamentul pe care l-ai avut de când te-ai întors?”, a întrebat mama fetei. Atunci Cosmin i-a zis să argumenteze și să explice despre ce vorbește.

”Vreți să spuneți că din cauza mea a băut? Că ne-am despărțit? Dacă nu ați urmărit emisiunea a doua zi, eu nu știu ce... S-a distrat, doar că a băut un pic prea mult”, a replicat băiatul.

Mireasa 2022, sezon 5. Ceartă între băieți după ce Perneș i-a atras atenția lui Aron după dansul cu Sabrina: ”Nu sunt fr... Mireasa 2022, sezon 5. De ce Cosmin s-a despărțit brusc de Alexandra și ce se întâmplă cu familiile lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x