Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Perneș a sunat să-l încurajeze pe concurent. Ce i-a spus în privința Sabrinei

Doamna Valeria, mama lui Perneș, a sunat să-l încurajeze pe tânăr. Concurentul de la Mireasa sezon 5 a fost anunțat că are parte de toată susținerea familiei.

andrei pernes si sabrina de la mireasa sezon 5 se uita in partea dreapta Galerie
Doamna Valeria, mama lui Perneș, a sunat să-l încurajeze pe tânăr. Concurentul de la Mireasa sezon 5 a fost anunțat că are parte de toată susținerea familiei | Antena 1

Perneș este supărat pentru toată situația incertă cu Sabrina. Cu toate că ea l-a refuzat, concurentul este hotărât să lupte pentru ea.

Pentru că nu l-a văzut în apele sale, mama lui Perneș a sunat să-l asigure că are parte de toată susținerea familiei.

”Să știi că noi suntem foarte bine, ne uităm la tine în fiecare zi și în fiecare seară, fiecare mișcare pe care o faceți sau ce se întâmplă. Suntem cu ochii pe voi.

Deciziile pe care o să le iei... noi te susținem. Nu o să îți reproșăm nimic, alegererile sunt ale tale. Ce decizie o să iei, noi o să fim de acord cu tine.”, a zis doamna Valeria, mama lui Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Valentin a povestit un moment care i-a schimbat viața: Aveam 160 la oră

Ce părere are mama lui Perneș despre Sabrina de la Mireasa sezon 5

”Deci, doamna Gabriela, eu niciodată nu m-am băgat în alegerile lui Andrei și Andrada, fiica. Eu i-am lăsat fiecare să își facă alegerile. Să știți că îmi place Sabrina. Nu am nimic cu fata, fata este frumoasă.

Probabil, fiind în emisiune, într-o săptămână, două, nu se prea cunosc. Probabil Sabrina vrea să cunoască alți băieți, nu e nicio problemă. E alegerea lor, eu pe Andrei îl susțin. Decizia Sabrinei îi aparține. Eu sunt de acord cu alegerile lui Andrei, până la urmă o să vedem.”, a mai spus mama concurentului, care l-a încurajat să facă ce simte.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a pus punct cunoașterii cu Perneș: ”Mă simt acaparată de tine”

”El pune prea mult suflet la o fată. Nu am ce să-i fac, nu pot să-l schimb. Eu îl cunosc cum e.”, a mai adăugat doamna Valeria.

Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara, în lacrimi după ce Valentin a ales-o pe Alina... Mireasa 2022, sezon 5. Valentin a povestit un moment care i-a schimbat viața: Aveam 160 la oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x