Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Norei, dialog cu Leo. Ce a avut să-i spună după ce s-a despărțit de fata ei

Mama Norei a discutat cu Leo despre scrisoarea primită și l-a rugat să se separe de fiica ei. Aceasta i-a rugat să meargă pe drumuri separate.

colaj de imagini cu leo, nora si doamna eniko la capriciile iubirii Galerie
Mama Norei a discutat cu Leo despre scrisoarea primită și l-a rugat să se separe de fiica ei. Aceasta i-a rugat să meargă pe drumuri separate. | Antena 1

”Fiecare va primi judecata după ce a judecat. Să pună degetul pe fruntea copilei mele și ea stă, fără să prindă mâna? Indiferent cine este... Eu nu am pus mâna pe ea, mama ei. Numai cu un papuc de cauciuc... Că a greșit își asumă, a fost greșeala ei.”, a zis doamna Eniko, care a subliniat că niciodată nu a încercat să se impună ca doamna Dana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama Norei a fost prezentă în platoul Capriciile Iubirii. Ce i-a spus doamna Eniko fiicei sale

Mama Norei, mesaj pentru Leo după ce cuplul lui cu Nora s-a destrămat

Mama Norei a vrut să-i spună câteva cuvinte și lui Leo: ”Atâta rugăminte am, să judeci numai după ce știi concret. Mâine poate să vină o altă scrisoare, nu te întrebi de ce apare scrisoarea la mama ta, de ce apare la Larisa, de ce apare la tine și de ce apar pachetele și doamna Dana spune cu înverșunare: O săptămână îi dau. Nu-ți dă de gândit?!”.

Leo a afirmat că nu scrisoarea l-a făcut să ia această decizie. ”Noi nu avem acces la absolut nimic, noi nu cunoaștem realitatea. Nu știm absolut nimic. De la început voiam să discut lucrurile astea și puteau să apară la nesfârșit”, a explicat el.

Mama Norei l-a întrerupt și i-a zis: ”Mami, eu pot să-ți spun că sunt și eu mamă, cred că poate și tu acolo undeva ai ceva ce nu ai discutat nici cu părinții tăi. Dacă era o mamă cu caracter, spunea: Măi copii, vedeți-vă de treaba voastră și așa când ieșim de aici tu pleci acasă, ea merge acasă și cu asta s-ar fi rezolvat totul.

Dar nici să jignești. Ea a stat alături de tine, tu ai zis azi că nu ți-a luat apărarea. Ea a fost cea care te-a îndemnat să te duci la mama ta, ea nu a jignit-o cu niciun cuvânt. Eu o felicit, e mai tare decât mine. Te rog din suflet, dacă ai un pic de demnitate și nu este un decor sau un preș pentru tine, te rog frumos să mergeți separat. Atâta rugăminte am.”

Doamna Eniko a afirmat că nu vrea ca Nora să fie împreună cu Leo. Ea vrea să o vadă departe de familia acestuia: ”Nu văd altceva pe Antena Play decât bârfe și bârfe. Rugămintea mea este să te gândești. De asta ai pierdut în viață pentru că ai făcut ce simți. Naivitatea ta și banul, ai ajutat pe toată lumea și uite unde ai ajuns.”

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Norei a fost prezentă în platoul Capriciile Iubirii. Ce i-a spus doamna Eniko fiicei sale... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo tot discută despre relația lor. Ce s-a schimbat în ultimele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x