Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Manu susține că a fost șantajat emoțional de fosta iubită. De ce nu a vrut sa iasă la date

Manu de la Mireasa sezon 5 a comentat dezvăluirile făcute de fosta iubită. El susține că a fost șantajat emoțional înainte să intre în competiție.

manu de la mireasa sezon 5 imbracat cu un tricou alb Galerie
Manu de la Mireasa sezon 5 a comentat dezvăluirile făcute de fosta iubită. El susține că a fost șantajat emoțional înainte să intre în competiție. | Antena 1

Fosta iubită a lui Manu, care este însărcinată cu copilul lui, susține că a fost bătută și înșelată la începutul acestui an. Concurentul neagă că ar fi fost infidel, însă a recunoscut că a lovit-o.

”Mi-am dorit o familie cu el, nu aș fi plecat. Când eram însărcinată în două luni, m-a înșelat. Ne-am despărțit ultima dată în februarie, când am fost bătută de el. Atunci am plecat la mama. L-am conctactat telefonic în aprilie și atunci a devenit interesat de copil. (...)

Mi-am dorit să fie lângă copil. E doar un bărbat agresiv, este cea mai mare dezamăgire din viața mea. Am un mesaj și pentru fetele din casă: să știți că nicio femeie însărcinată nu pleacă de lângă tatăl copilului”, a fost mesajul femeii.

Deși inițial a zis că o palmă nu înseamnă bătaie, Manu a recunoscut că a lovit-o și a spus că îi pare rău. El a mai adăugat că fosta iubită l-a șantajat emoțional atunci când a informat-o că va intra în casa Mireasa.

”Mi-a zis că nici nu mă lasă să-l recunosc. Sunt chestii pe care tu nu le știi. Acum a zis, înainte să-i spun de emisiune, că s-a gândit ea că da. Eu am zis da.”, a povestit Manu în casa băieților.

De ce Manu nu a vrut să mai folosească date-ul primit

Ulterior, după ce subiectul a fost dezbătut în emisiune, el a refuzat să mai iasă la date. Întâlnirea i-a fost dată pentru a cunoaște fata pe care dorește, având în vedere că a intrat destul de târziu în show-ul matrimonial.

În casa băieților a spus care e motivul. El spune că nu știa ce părere au fetele despre dezvăluirile fostei iubire, așa că nu a vrut să insiste. Mai ales că Larisa a spus clar că nu este interesată, pe când Yana s-a abținut.

În emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii, Yana a zis că trebuie să digere informațiile primite despre ea și despre Manu. Ea a adăugat că îl place fizic.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Fosta iubită a lui Manu îl acuză de violență domestică și infidelitate... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, în lacrimi. De ce a plâns după noaptea petrecută cu Sabrina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x