Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul Larisei după ce a fost eliminată. Ce a postat pe internet

Larisa a fost eliminată de la Mireasa sezon 5 în gala din 25 iunie 2022. Tânăra și-a dorit mult să iasă din competiție și publicul a susținut decizia ei. Peste 90% au votat ca ea să părăsească competiția.

larisa si sabrina de la mireasa sezon 5 inainte de eliminarea primei Galerie
Larisa a fost eliminată de la Mireasa sezon 5 în gala din 25 iunie 2022. Tânăra și-a dorit mult să iasă din competiție și publicul a susținut decizia ei. Peste 90% au votat ca ea să părăsească competiția. | Antena 1

Larisa a pășit în competiția Mireasa sezon 5 la câteva zile după ce acest sezon a început. Inițial, s-a arătat interesată de Perneș și Valentin.

A ales să-i acorde atenție lui Vali și chiar au avut câteva date-uri. Totuși, nu au fost pe aceeași lungime de undă, așa că au decis să pună punct înainte ca lucrurile să avanseze.

Valentin a ales-o pe Alina, cu care s-a logodit. De cealaltă parte, Larisa a așteptat să intre cineva pe gustul ei. I-a plăcut Robert, au format și un cuplu, însă pentru scurtă vreme. Și Manu s-a arătat interesat de ea, doar că povestea lui de viață a fost prea mult și Larisa nu a dorit să meargă la date cu el.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce concurentă a fost eliminată din casă, în gala din 25 iunie 2022. Reacția doamnei Dana

Răzvan a fost un alt tânăr care și-a exprimat dorința de a o cunoaște, însă după o perioadă de tatonări, Larisa a concluzionat că nu este pregătită pentru o relație cu el. Aceasta a zis că se gândește la altcineva, un bărbat din Spania cu care a vorbit înainte să vină la Mireasa sezon 5.

Ce mesaj a postat Larisa după ce a fost eliminată de la Mireasa sezon 5

După ce a fost eliminată de la Mireasa sezon 5, Larisa a rămas la petrecerea cu foștii concurenți. Dimineața următoare, ea a plecat spre Spania, acolo unde o aștepta familia sa și cei doi cățeluși.

Nu a trecut mult timp și gândul ei a zburat la prietena pe care a lăsat-o în urmă: Sabrina.

”Miss you, încă nu sunt obișnuită cu ideea că nu mai sunt alături de tine”, a scris Larisa lângă un filmuleț cu ea și Sabrina, prietena ei din casa Mireasa sezon 5.

Și pe feed, ea a publicat imagini cu logodnica lui Perneș. ”Te iubesc ñiuskiii meu!! Friend forever! I miss you! I love you!”, a notat Larisa lângă un filmuleț cu ea și Sabrina înainte de noaptea lor la hotel. Mai mult, ea a subliniat printr-un hastag că moare de dorul concurentei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa 2022, sezon 5. Fostii concurenți au venit la petrecerea de sâmbătă. Cum s-a pozat Nora și ce a apărut pe Instagr... Mireasa 2021, sezon 4. S-a zvonit că Ela ar fi însărcinată. Ce spun ea și Petrică despre discuțiile de pe grupul Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x