Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș are concurență pentru inima Yanei. Ce băiat și-a declarat intențiile

Perneș a luat foc după ce a auzit că Aron și Dani sunt interesați de Yana. Iată ce spune noua concurentă de la Mireasa sezon 5 despre cearta lor.

colaj de imagini cu pernes si yana de la mireasa sezon 5 Galerie
Perneș a luat foc după ce a auzit că Aron și Dani sunt interesați de Yana. Iată ce spune noua concurentă de la Mireasa sezon 5 despre cearta lor. | Antena 1

”Dacă mie îmi place de fata asta, de ce să mă ascund?!”, a zis Dani într-o discuție cu Aron. El a afirmat că nu îi pasă dacă se supără cineva pentru aceste declarații și a mers la Perneș ca să-l anunțe că o place pe Yana.

”Eu nu vreau să joc actorie. Am zis că m-am îndrăgostit de ea. Știu că îți place. Mi-a spus că e deschisă să cunoască pe altcineva”, l-a informat Dani pe Perneș.

Băiatul i-a atras atenția asupra exprimării: ”E mult să spui că am acaparat-o. Nu cred că trebuie să avem această discuție. Fiecare face ce simte”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora a cerut să plece acasă după ce s-a despărțit de Leo. Ce decizie s-a luat

Ce l-a scos din sărite pe Perneș

După această discuție, Perneș și Dani au mers în living. Acolo, noul concurent a afirmat, din nou, că a acaparat-o pe Yana și Aron a zis că vrea să o cunoască pe fată.

”Până când îmi puneți mie monopol și acaparare?! Bă, mă scoateți din sărite, Aron. Cu ce am acaparat eu?! Nu mai pot cu voi, sunteți niște ... de bărbați. Nu mai ai discuții nici tu, nici Dani cu mine. Din cauza lui Perneș nu puteți vorbi cu femeile. Mari bărbați sunteți”, a sărit Perneș foarte nervos.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Nora s-au separat. Cine a inițiat despărțirea

Dani a făcut referire la momentul în care discuta cu Yana pe canapea și Perneș a intervenit: ”Ai venit și ai pus mâna pe ea ca să-i atragi atenția. Ești prea agresiv”.

”Nu este cazul să se certe, era vorba de la început că noi o să ne cunoaștem. Vreau să cunosc mai mult băieți. Nu mă simt acaparată de Perneș, a fost și dorința mea. Nu a fost timpul potrivit pentru discuții cu alte persoane”, a susținut și Yana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Nora a cerut să plece acasă după ce s-a despărțit de Leo. Ce decizie s-a luat... Mireasa 2022, sezonul 5. Norei și doamnei Dana li s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția medicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x