Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Revine sau nu Yana în competiție? Acum e clar. Ce a aflat Andrei după o vizită la Ambasadă

Susținătorii cuplului Yana-Andrei și-au dorit mult să îi revadă împreună în casa Mireasa sezon 5. Din păcate, nu este posibil. A aflat chiar concurentul, care a mers la Ambasadă pentru a obține informații.

colaj de imagini cu andrei si yana de la mireasa sezon 5 Galerie
Susținătorii cuplului Yana-Andrei și-au dorit mult să îi revadă împreună în casa Mireasa sezon 5. Din păcate, nu este posibil. A aflat chiar concurentul, care a mers la Ambasadă pentru a obține informații. | Antena 1

Yana se află în Republica Moldova după ce i-a expirat șederea în România. Ea a plecat pe ultima sută de metri, după ce Poliția de Frontieră a venit să o ia.

Este motivul pentru care plecarea ei a fost pe fugă și Andrei nu a mai putut-o cere în emisia live. De atunci, susținătorii cuplului Yana- Andrei au tot sperat ca problemele să se rezolve și concurenta să revină în competiție. Din păcate este imposibil.

Yana nu mai revine la Mireasa sezon 5

După ce i-a spus iubitei sale că dorește să se căsătorească cu ea în Finala Mireasa sezon 5, Andrei a mers la Ambasadă pentru a afla informații suplimentare.

”A primit interdicție. Se putea obține o viză temporară.”, a zis Andrei după ce a fost la Emigrări, când băieții l-au întrebat dacă s-a găsit o soluție.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Surpriză pentru telespectatori. Patru cupluri vor să depună actele pentru cununia civilă

”Teoretic nu a ajuns la timp și 90 de zile nu are voie să intre pe teritoriul României. Noi am încercat să facem o cerere și nici nu ne-au luat cererea”, a explicat fiul doamnei Mioara.

Simona Gherghe a anunțat că Yana nu va reveni în casa Mireasa sezon 5. Din păcate, cei doi vor mai avea de așteptat până se vor strânge în brațe.

”S-au făcut toate demersurile. Au întrebat colegii mei peste tot. Dacă era 1% șanse s-ar fi putut. Dar nu e nimeni mai presus de lege”, a zis Simona Gherghe în emisia live din 1 iulie 2022.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

O mai ții minte pe doamna Mia de la Mireasa sezon 2? Ce mai face mama lui David... Mireasa 2022, sezon 5. Surpriză pentru telespectatori. Patru cupluri vor să depună actele pentru cununia civilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x