Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, declarație de dragoste pentru Perneș. Cum a reacționat acesta când a auzit cuvintele neașteptate

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 trec prin momente dificile, însă nu vor să renunțe la relația lor. Tânăra a mărturisit că-l iubește și a enumerat câteva dintre calitățile pe care logodnicul ei le are.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 in timp ce privesc in fata Galerie
Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 trec prin momente dificile, însă nu vor să renunțe la relația lor. Tânăra a mărturisit că-l iubește și a enumerat câteva dintre calitățile pe care logodnicul ei le are. | Antena 1

”Sabrina, tu îl iubești pe Perneș?”, a vrut să știe Paula Chirilă și tânăra a răspuns: ”Da, și am confirmat de multe ori.”

Atunci, actrița a rugat-o să enumere câteva lucruri care îi plac la el. Surprinzător, Sabrina a spus mai mult decât a făcut-o în patru luni de emisiune și a zâmbit în timp ce se gândea la calitățile lui Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, deranjat de intervenția telefonică a surorii sale: ”A decăzut ca bărbat în fața ei”

Ce o atrage pe Sabrina la Perneș, logodnicul ei

”Îmi place foarte mult cum vorbește și cum, faptul că verbalizează tot ce gândește și ce simte. Asta apreciez foarte mult la el și tot timpul am zis că o să am de învățat de la el lucrul ăsta. E ceva ce eu nu pot, nu știu cum.

Faptul că îmi inspiră siguranța aia și văd dorința în el, că vrea să facă ceva cu mine și se luptă tot timpul să facă lucrul ăsta, deși poate eu mă pierd pe drum sau așa, în el am văzut tot timpul, de la început chiar, dorința aia mare de a fi și mă face cumva să mă simt chiar dorită și importantă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. De ce a început Elena să plângă brusc în live. A zis că plânge de dorul mamei, dar altele erau motivele

Chiar că sunt pentru el sau își dorește să fie ceva serios între noi. Automat, de multe ori când îi aud vocea simt așa o liniște, simt că e al meu. Totdeauna, când mă simt mai rău, cu el tot simt așa liniște deși e agitat și vorbește, mă deranjează pe moment și-mi dau seama că o face tot pentru noi. Simt liniște cu el, în brațele lui. E și foarte frumos”, a spus logodnica lui Perneș.

Sabrina a enumerat și calitățile fizice care o atrag la Perneș: ”Îmi place mult zâmbetul lui, e foarte frumos. Îmi place gura lui, buzele lui, părul lui, mâinile lui”.

În tot acest timp, Perneș a privit-o pe Sabrina. Acesta avea mâna pe piciorul ei, însă logodnica lui nu l-a atins. Ea și-a ținut palmele împreunate.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Sabrina au mers împreună la hotel. Cum s-au distrat cele două... Mireasa 2022, sezon 5. De ce a început Elena să plângă brusc în live. A zis că plânge de dorul mamei, dar altele erau mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x