Căutare Live

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, înțepături la adresa lui Perneș. Ce vorbe din partea lui au supărat-o

Sabrina a lansat câteva înțepături la adresa lui Perneș la câteva zile după ce au pus punct relației lor.

Sabrina a lansat câteva înțepături la adresa lui Perneș la câteva zile după ce au pus punct relației lor.

Antena 1

”Pentru mine, Perneș e o cauză pierdută. Nu tragem în aceeași direcție. Din punctul meu de vedere, cum a vorbit azi cu mine și după în emisiune să fie mielușel. Hai lasă-mă în pace.”, a zis Sabrina.

Afirmațiile au fost făcute după ce a primit o scrisoare din partea unei susținătoare a cuplului ei cu Perneș.

Ea a spus că Perneș a țipat la ea și i-a spus că e obraznică atunci când a intervenit în discuția lui cu Larisa.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. De ce Leo și doamna Dana nu se află în casă. Simona Gherghe a făcut anunțul

Sabrina și Perneș, schimb de replici în direct

Și în emisia live, Sabrina a fost foarte categorică în privința lui Perneș. Ea a afirmat că de când l-a cunoscut a avut rețineri și că ar fi trebuit să-și asculte instinctul.

”Sunt mai conștientă că s-a terminat, mai conștientă decât tine. Mă enervează. Nu face nimic, nici salut nici nimic. Nu ne salutăm, nu e ok, tocmai. Nu mi se pare matur.”, a mai spus Sabrina.

Perneș a explicat că nu i s-a răspuns la salut și că a încetat să mai facă acest lucru. La scurt timp, Sabrina a renunțat la filtre și a spus ce crede despre Perneș.

”Mă enerva puțin la început. A fost când am pus atunci stop. Apoi l-am văzut în alt fel, cât era bine. După aia, în raport cu alte persoane și așa... Trebuia să-mi ascult instinctul de la început. Pur și simplu, faptul că a stat pe capul meu m-a făcut să intru într-o relație. Cu el am simțit ceva de la început și aveam reținerie mele, ceva ce nu-mi plăcea”, a mai adăugat Sabrina.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. De ce Leo și doamna Dana nu se află în casă. Simona Gherghe a făcut anunțul... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Andrei au avut un date. Cum s-au simțit împreună...
Ultimele știri
x