Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș, încurajați de familii să se căsătorească. Mama fetei l-a complimentat pe viitorul ginere

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 au primit vizita familiilor. Doamna Valeria, Andrada și mama concurentei au stat de vorbă cu cei doi tineri.

colaj de imagini cu sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 cu familiile Galerie
Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 au primit vizita familiilor. Doamna Valeria, Andrada și mama concurentei au stat de vorbă cu cei doi tineri. | Antena 1

De cum a pășit în curtea Mireasa, mama Sabrinei l-a lăudat încontinuu pe Perneș. Aceasta a complimentat-o și pe fiica sa, căreia i-a spus că e și mai frumoasă în realitate.

”De la mine e deja dată binecuvântarea din prima zi”, a spus mama Sabrinei, după ce l-a lăudat pe Perneș. Aceasta l-a numit ”băiatul meu puternic”.

”Nici Apolito nu te vrea acasă”, a glumit mama Sabrinei. Perneș a profitat de ocazie pentru a îi atrage atenția viitoarei soacre să nu o mai certe pe logodnica lui.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș, rușinați de discuția intimă avută. Ce au surprins camerele

Sabrina și Perneș, încurajați să se căsătorească în Marea Finală

Andrada, fiica lui Perneș, le-a zis că susținătorii le sunt alături și că ea îi vede câștigători, așa că ”nu aveți de ales”, le-a zis ea.

”Doar să stați împreună. Să rămâneți împreună”, a zis mama fetei și a rugat-o să nu mai pronunțe cuvântul ”divorț”.

”Păi el e bărbat-bărbat, dar mai mult bărbat femeie.”, a mai afirmat mama Sabrinei, care a avut doar cuvinte de laudă pentru viitorul ginere. ”Sunt foarte fericită pentru tine, să știi”, a declarat Andrada și a început să plângă.

În acest timp, Sabrina vorbea cu mama ei. Doamna Valeria i-a încurajat să se căsătorească. De cealaltă parte, mama fetei a zis: ”Ți-a trimis Dumnezeu pe tavă”.

Deși inițial și-a dorit ca mama ei să nu vină, Sabrina s-a bucurat că a văzut-o.

”Inițial speram să nu fie ea. După, am zis că trebuia să mai stea. Parcă nici nu am fost plecată de acasă. Abia aștept să ies afară, să vorbesc tot”, a explicat Sabrina în emisia live din 6 iulie 2022.

Mireasa 2022, sezonul 5. Elena și Doamna Elena și-au aruncat vorbe dure la Capriciile Iubirii. Ce și-au spus cele două... Mireasa 2022, sezon 5. Alina a lipsit din emisiune pentru că a mers să rezolve situația cu buletinul. Ce a anunțat la în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x