Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș, rușinați de discuția intimă avută. Ce au surprins camerele

După depunerea actelor de căsătorie, Perneș și Sabrina au discutat chestiuni intime. Iată cum sună discuția care i-a rușinat.

pernes si sabrina stau pe canapea la capriciile iubirii Galerie
După depunerea actelor de căsătorie, Perneș și Sabrina au discutat chestiuni intime. Iată cum sună discuția care i-a rușinat. | Antena 1

Sabrina și Perneș se aflau în living, întinși pe canapea. Cei doi tineri se țineau în brațe și au început să-și lase imaginația să le conducă discuția.

”Eu cred că noi o să fim... Hai, că iară spun prostii. Cei mai...”, a zis Perneș.

”Dar nu există atracție fizică.”, a replicat Sabrina. ”Nu există?! Dar asta fac doar când iubesc.”, a mai adăugat Perneș. Atunci Sabrina a zis că nu ai de unde să știi, lucru care l-a băgat în ceață pe logodnicul ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Un cuplu nu a putut depune actele pentru cununie. Care e motivul

Sabrina și Perneș de la Mireasa, discuție care i-a rușinat

”Ce n-am de unde să știu?”, a vrut el să știe și iubita i-a răspuns: ”Cu mine n-ai de unde să știi”. ”Cu tine o să fie wow. Sută la sută. Pentru că te iubesc și pentru că mă iubești. Și n-o să mai vrei să mai plec. Și-o să vrei mai mult, mai mult, mai mult. Baby, ai fost prima cu care am făcut-o fără.”, i-a mărturisit Perneș.

”N-a fost neapărat încredere. Ci iubire și eram și speriat, oricum. Eram foarte speriat. Speriat în sensul că n-am... De toată senzația aia... Na, eu fiind obișnuit cu... Tu fiind prima fără... Dar a fost fain! Tot ce ține de tine e super. Am fost foarte precaut cu lucrul ăsta și nu neapărat că s-ar întâmpla ceva sau ar rămâne cineva, ci pentru sănătatea mea. Pentru că știu destul de multe cazuri. Și na, nu m-am riscat pentru jumătate de oră de plăcere, știi?”, a explicat Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată rochiile de mireasă pe care le-au ales concurentele - VIDEO

Mai târziu, Sabrina l-a asigurat că merge constant la medic pentru a se menține sănătoase. După ce discuția s-a încheiat, cei doi îndrăgostiți au devenit tot mai dornici: ”Doamne, nu mai face așa. Aici. Nu facem față, cel puțin eu. Aici, încă două săptămâni.”

”De aia m-ai strâns?”, a întrebat Sabrina. ”Nu. Că te vreau te-am strâns”, a venit răspunsul logodnicului. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Un cuplu nu a putut depune actele pentru cununie. Care e motivul... Mireasa 2022, sezonul 5. Elena și Doamna Elena și-au aruncat vorbe dure la Capriciile Iubirii. Ce și-au spus cele două...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x