Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sebastian are o iubită. Cum arată tânăra și ce mesaj a transmis fostul concurent

Sebastian, fostul concurent de la Mireasa sezon 5, a publicat recent o imagine cu noua lui iubită. Se pare că norocul în dragoste i-a surâs tânărului în afara casei Mireasa.

Colaj cu Sebastian de la Mireasa Galerie
Sebastian a început o relație, la aproape 2 luni după ce a părăsit casa Mireasa | Antena 1

Sebastian Dudasi și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că pe data de 12 aprilie 2022 a început o relație cu o tânără pe nume Karina. Din informațile pe care noua iubită a lui Sebatian le-a publicat pe rețelele sociale, aceatsa este stundentă la Medicină, la Universitatea de Medicină si Farmacie din Craiova și are 23 de ani.

Sebastian a publicat o imagine alături de noua sa iubită, iar fericirea celor doi se citește pe chip.

Cum arată noua iubită a lui Sebastian Dudasi, fostul concurent de la Mireasa

Totodată, fostul concurent de la Mireasa a transmis un mesaj în versuri, în dreptul imaginii publicate pe Facebook.

„Iubito-așteaptă-mă că vin și pân-ajung mai e puțin

Te cuprind și-mbătrânim și-n brațele tale mă simt

De parcă nici n-am fost pe front, bombele sunt din decor

Aș vrea acum sa pot să zbor, că dacă mor va fi de dor”, a transmis Sebastian.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian au pus punct cunoașterii. Care ar fi fost motivul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sebastian a părăsit competiția Mireasa pe data de 19 februarie, după ce a pierdut cursa pentru eliminare.

După ce a părăsit casa Mireasa, Sebastian a încercat să intre într-o cunoaștere cu Inimioara, Cei doi s-au întâlnit, însă lucrurile între ei nu au funcționat.

„Tot am primit mesaje dacă mai sunt într-o cunoaștere cu Sebastian sau dacă suntem într-o relație. Ei bine, nu, nu mai suntem într-o cunoaștere. Cunoașterea noastră s-a terminat, fiecare o să o ia pe drumul lui pentru că așa este mai bine. Și cam atât”, a transmis Inimioara pe Instagram, în luna martie 2022.

Ce spunea Sebastian Dudasi la venirea lui în casa Mireasa

Sebstian s-a născut pe 15 martie 1998, în Craiova. Este singur la părinți, a fost foarte rasfățat, este egoist, nu-i place sa împartă nimic cu nimeni.

Se mai consideră o persoană dominatoare și fără mare încredere în ea, dar si un visitor. Îi place sa fie mereu în centrul atenției, să fie înconjurat de oameni, dar nu are prieteni, doar amici.

Cu părinții are o relație foarte buna, comunică mult, locuiesc împreună. Mama, Elena (45 ani) este asistent medical la spitalul din Craiova, dar este si medic psiholog. Tatăl, Ion-Dan (50 ani), lucrează în cadrul armatei. Părinții sunt foarte deschisi, l-au lăsat mereu să facă doar ceea ce a vrut el.

Își dorește să se căsătorească, să aibă o familie numeroasă. Îi plac brunetele pentru că i se par mai serioase, dar nu-l interesează foarte mult aspectul fizic. Vrea ca viitoarea iubită să aibă ceva în cap, să fie isteață.

Mireasa 2022, sezon 5. Un prieten al lui Dani a intervenit în apărarea lui. Ce a spus acesta... Mireasa 2022, sezonul 5. Intervenția telefonică a Norei, subiect de discuții între doamna Dana și Leo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x