Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sese a plâns după o discuție cu Giovana. De ce s-au certat

Giovana s-a supărat foarte tare pentru că a pierdut task-ul cu crenguțele de salcie. I-a reproșat lui Sese că nu și-a dat silința și au sfârșit prin a se certa.

sese si giovana de la mireasa sezon 5 stau de vorba Galerie
Giovana s-a supărat foarte tare pentru că a pierdut task-ul cu crenguțele de salcie. I-a reproșat lui Sese că nu și-a dat silința și au sfârșit prin a se certa. | Antena 1

De Flroii, concurentele au împodobit crenguțe de salcie. Perneș și Sabrina au fost cei care au câștigat task-ul, iar Giovana s-a supărat pentru că nu a fost ea câștigătoarea.

Aflați în livingul băieților, ea i-a reproșat lui Sese că nu a ghicit faptul că ea a făcut inimioara, mai ales că acesta era ”semnul” lor.

Băiatul i-a replicat că a ales crenguța împodobită cu portocaliu pentru că știa că acesta e culoarea ei preferată.

Sese a plâns după ce s-a certat cu Giovana

”A văzut-o cine trebuia”, a zis Giovana și Sese i-a replicat să meargă la cine a văzut. ”Îți dau mură-n gură și tot nu ai făcut.”, a mai adăugat Giovana.

După acest moment, băiatul s-a enervat și a amintit de faptul că și tatăl lui îi spunea că nu se pricepe sa facă anumite lucruri. Apoi, el s-a ridicat de pe canapea și a mers să plângă.

Tot el a revenit la Giovana, câteva minute mai târziu.

”Eram nervoasă”, a explicat Giovana când a fost întrebată de ce a zis că a văzut cine trebuia crenguța de salcie. ”E un stil, nu își arată dragostea.”, a adăugat Sese despre modul în care tatăl lui se comporta cu el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Alina i s-a confesat lui Manu, iar discuția nu i-a picat bine lui Valentin... Mireasa 2022, sezon 5. Adrian și Inimioara vor să se cunoască. Ce au vorbit prin video call...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x