Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sese a plâns după o discuție cu Giovana. De ce s-au certat

Giovana s-a supărat foarte tare pentru că a pierdut task-ul cu crenguțele de salcie. I-a reproșat lui Sese că nu și-a dat silința și au sfârșit prin a se certa.

Giovana s-a supărat foarte tare pentru că a pierdut task-ul cu crenguțele de salcie. I-a reproșat lui Sese că nu și-a dat silința și au sfârșit prin a se certa.

Antena 1

De Flroii, concurentele au împodobit crenguțe de salcie. Perneș și Sabrina au fost cei care au câștigat task-ul, iar Giovana s-a supărat pentru că nu a fost ea câștigătoarea.

Aflați în livingul băieților, ea i-a reproșat lui Sese că nu a ghicit faptul că ea a făcut inimioara, mai ales că acesta era ”semnul” lor.

Băiatul i-a replicat că a ales crenguța împodobită cu portocaliu pentru că știa că acesta e culoarea ei preferată.

Sese a plâns după ce s-a certat cu Giovana

”A văzut-o cine trebuia”, a zis Giovana și Sese i-a replicat să meargă la cine a văzut. ”Îți dau mură-n gură și tot nu ai făcut.”, a mai adăugat Giovana.

După acest moment, băiatul s-a enervat și a amintit de faptul că și tatăl lui îi spunea că nu se pricepe sa facă anumite lucruri. Apoi, el s-a ridicat de pe canapea și a mers să plângă.

Tot el a revenit la Giovana, câteva minute mai târziu.

”Eram nervoasă”, a explicat Giovana când a fost întrebată de ce a zis că a văzut cine trebuia crenguța de salcie. ”E un stil, nu își arată dragostea.”, a adăugat Sese despre modul în care tatăl lui se comporta cu el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Alina i s-a confesat lui Manu, iar discuția nu i-a picat bine lui Valentin... Mireasa 2022, sezon 5. Adrian și Inimioara vor să se cunoască. Ce au vorbit prin video call...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x