Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl lui Cosmin a intervenit după ce acesta a fost ”atins” de Andrei

Andrei și Cosmin s-au contrat și primul i-a acordat și o ușoară corecție colegului său, după ce acesta i-ar fi pus ”mâna în gât”. Domnul Valentin, tatăl lui Cosmin, a intervenit telefonic și i-a luat apărarea fiului său.

colaj de imagini cu andrei si cosmin de la mireasa sezon 5
Andrei și Cosmin s-au contrat și primul i-a acordat și o ușoară corecție colegului său, după ce acesta i-ar fi pus ”mâna în gât”. Domnul Valentin, tatăl lui Cosmin, a intervenit telefonic și i-a luat apărarea fiului său | Antena 1

Domnul Valentin, tatăl lui Cosmin, a intervenit telefonic la Mireasa- Capriciile Iubirii, când pe canapele se aflau Andrei, Cosmin, doamnele Mioara și Robertina.

Ce a avut de spus tatăl lui Cosmin despre conflictul cu Andrei

”Personal, sunt foarte afectat de evenimentul de astăzi. Consider că tot ceea ce se întâmplă între ei ar trebui rezolvat fără agresivitate. Din punctul meu de vedere și al familiei mele, care și ei sunt foarte afectați, avem toleranță zero față de aceste comportamente.

Cosmin, nu vreau să par subiectiv, este un om pacifist, el nu a fost învățat să se bată, a fost crescut exemplar. Tocmai din acest motiv, ați văzut că niciodată nu s-a dus agresiv să sară la bătaie și așa mai departe. Atitudinea lui Andrei, din punctul meu de vedere, a fost una amenințătoare și tocmai de aceea Cosmin s-a simțit foarte rău astăzi”, a spus domnul Valentin, tatăl lui Cosmin la Antena Stars.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Andrei l-a pălmuit pe Cosmin după ce s-au contrat în casa băieților

Soțul doamnei Robertina a dezaprobat total comportamentul lui Andrei, însă consideră că are și Cosmin o parte din vină.

”Ei ar trebui să discute, indiferent de ce zice unul, de ce zice altul... ei ar trebui să se înțeleagă acolo în casă, da?! De aici până la atitudinea asta agresivă este o cale destul de lungă. Ați văzut foarte bine că s-a terminat cu o palmă peste față, ceea ce nu se tolerează și nimeni nu ar trebui să tolereze așa ceva. (...)

Eu nu spun că nu a greșit și Cosmin, eu vreau să scot în evidență faptul că acest comportament agresiv nu trebuie tolerat. Ei puteau discuta în alt fel. Înjuriile aduse și așa mai departe se rezolvau ca între băieți. Dar de aici și până la a fi agresiv și pur și simplu a venit cu palma spre el... mi se pare o atitudine nu știu...”, a mai zis tatăl lui Cosmin.

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei l-a pălmuit pe Cosmin după ce s-au contrat în casa băieților... Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina au avut un date în afara casei. Cei doi s-au tachinat reciproc pe parcursul înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x