Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin a încercat să afle mai multe informații despre trecutul Alinei. Ce îl nemulțumește pe concurent

Certurile dintre Leo și Nora l-au pus pe gânduri pe Valentin după difuzarea show-ului Mireasa de pe 31 martie 2022, motiv pentru care a încercat să afle cât mai multe informații despre trecutul Alinei. Mai mult decât atât, concurentul a fost curios să afle dacă trecutul partenerei le-ar putea afecta relația din viitor.

Alina în brațele lui Valentin, în hamac Galerie
Certurile dintre Leo și Nora l-au pus pe gânduri pe Valentin după difuzarea show-ului Mireasa de pe 31 martie 2022, motiv pentru care a încercat să afle cât mai multe informații despre trecutul Alinei. | Antena 1

Valentin și Alina au avut parte de o nouă discuție în casa Mireasa, însă de data aceasta nu și-au spus replici dure. Concurentul și-a dorit să afle mai multe detalii despre trecutul partenerei sale, după ce Nora i-a ascuns unele secrete lui Leo.

Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri și a abordat subiectul în timp ce o ținea pe concurentă în brațe: „Ce mă interesează pe mine cel mai tare e dacă trecutul tău poate să influențeze viitor. Din trecutul tău pot să-mi dau seama, mai mult decât o fac aici, cel fel de persoană ești”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Fotografii cu Alina au ajuns pe adresa redacției. Ce spune mama lui Valentin despre ele

Răspunsul Alinei nu a întârziat să apară: „Nu, nu văd cum trecutul ar putea influența viitorul. (...) Nu poți să „citești” o persoană după ce a făcut ea în trecut”.

„Ar fi ceva ce trebuie să știu?”, a mai întrebat-o Valentin pe iubita sa.

Valentin s-a declarat nemulțumit de faptul că Alina nu comunică destul de mult cu el

În cadrul discuției, concurentul s-a declarat nemulțumit de faptul că Alina nu comunică prea mult cu el, motiv pentru care consideră că iubita lui mai are de lucrat la acest aspect: „Ai sufletul mare, baby... mai ai și tu un pic de lucru cu atitudinea de a nu comunica cu mine”.

„Ce vorbim noi și la ce ajungem”, i-a răspuns concurenta.

De asemenea, Valentin a simțit nevoia să discute despre cearta dintre ei: „Și eu mă enervez că sunt om. (...) Ai alegi să nu mă bagi în seama”.

Ce doi au urmărit materialul în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, unde au primit mai multe întrebări din partea Gabrielei Cristea cu privire la subiectul dezbătut în casa show-ului marimonial.

La scurt timp de la concluziile trase de prezentatoarea Tv, Leo și Nora și-au făcut apariția în platoul emisiunii printr-o intervenție telefonică.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au discutat la petrecerea de sâmbătă seara. În ce relații sunt acum cei doi

„Nu au vorbit despre noi, au vorbit despre situația noastră. Consider că este foarte bine pentru că pot învăța ceva din relația noastră și din lucrurile prin care trecem. Nu e necesar să treacă și ei prin situațiile astea. E irelevantă discuția asta, nu are rost să se mai deschidă. Asta este părerea mea și a Norei. Le mulțumim Alinei și lui Valentin că nu ne-au adus jigniri. Învață din greșelile noastre”, a intervenit Leo.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana a aflat detalii neștiute despre trecutul amoros al Larisei. Ce a dezvăluit concurenta... Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și-a făcut bunica să plângă. Ce i-a reproșat doamnei Elena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x