Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin e interesat de Alina? Ce i-a spus tinerei înainte să plece din livingul fetelor

Valentin a petrecut o oră în casa fetelor de la Mireasa sezon 5. În acest timp, le-a chestionat pe concurentele care s-au arătat interesate de el.

valentin si alina de la mireasa sezon 5 Galerie
Valentin a petrecut o oră în casa fetelor de la Mireasa sezon 5. În acest timp, le-a chestionat pe concurentele care s-au arătat interesate de el | Antena 1

După ce a aflat de ce Nora, Inimioara, Lucy și Alina au declarat că vor să-l cunoască, Valentin a fost ”certat” pentru strategia sa.

Care este fata pe care o place Valentin de la Mireasa sezon 5

Faptul că nu s-a arătat interesat de o anumită fată le-a făcut pe concurente să-și pună un semn de întrebare. Ele cred că strategia lui Valentin nu este una fericită.

După ce a vorbit cu fiecare tânără, Valentin s-a întors la Alina, cea care consideră că el nu o place. Cu toate acestea, la final, el a mustrat-o că nu a fost atentă atunci când a spus inițiala fetei pe care el o place.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana l-a atenționat pe Sese: ”Nu am nevoie de oameni nehotărâți în viața mea”

Alina i-a explicat că nu a auzit și toți ceilalți au rămas cu impresia că este vorba despre ea. Inimioara s-a retras din cursa pentru inima lui și nici celelalte fete nu s-au pronunțat.

Întrebat de Simona Gherghe dacă A este inițiala tinerei de care este atras, Valentin a refuzat să răspundă. Rămâne de văzut dacă va avea de câștigat de pe urma comportamentului său, pe care fetele deja l-au dezaprobat.

Mai multe detalii în materialul video atașat acestui articol.

Cine este Valentin de la Mireasa sezon 5

Valentin Lupastean se consideră o persoană activă, înțelegătoare, răbdătoare: ”Ofer respect și mă implic foarte mult acolo unde și văd că primesc. Îmi place să fac pe prostul sau să las capul jos dacă simt că cineva se face de rușine.”

Ultima lui relație s-a încheiat acum 5 luni. A fost o ultimă încercare, după o relație de 4 ani: ”Ne-am despărțit de mai multe ori, ne-am mai dat șanse și am hotărât ca e mai bine așa. Fiecare pe drumul lui.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana l-a atenționat pe Sese: ”Nu am nevoie de oameni nehotărâți în viața mea”... Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Larisa a avut un conflict cu Sebastian. Cum a decurs cina concurentei în casa băieț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x