Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin, impresionat de modul cum Alina a vorbit despre el. A rămas fără cuvinte și i-a pupat mâna

Alina de la Mireasa sezon 5 a zis că-l admiră pe Valentin pentru faptul că este un om bun. Ea l-a comparat cu tatăl ei, care îi ajută pe ceilalți.

alina si valentin de la mireasa sezon 5 pe canapeaua emisiunii capriciile iubirii Galerie
Alina de la Mireasa sezon 5 a zis că-l admiră pe Valentin pentru faptul că este un om bun. Ea l-a comparat cu tatăl ei, care îi ajută pe ceilalți. | Antena 1

Alina a vorbit în termeni foarte frumoși despre iubitul ei, Valentin. Ea i-a povestit Sabrinei că partenerul ei s-a gândit să doneze o sumă de bani pentru a recompensa bunătatea oamenilor care i-au trimis haine.

”Tata e o persoană așa de bună. Și la suflet, și la orice. El ți-ar da orice. Stau și-l compar cu Valentin. Valentin, la fel, mi-a zis zilele astea că toate etichetele de la hainele pe care le primesc de la susținători, eu le strâng și când mergem acasă o să calculez câți bani am primit și o să-i donez.

Cine s-ar fi gândit la așa ceva, decât un om care are sufletul bun?! Eu nu m-am gândit. A zis că oricum avem niște familii pe care le ajutăm și noi și poate care au mai mare nevoie.”, a zis Alina despre iubitul ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a schimbat la față când a auzit ce spune Sabrina despre viitorul lor

Reacția lui Valentin când a auzit cuvintele Alinei

Valentin de la Mireasa sezon 5 a urmărit materialul cu zâmbetul pe buze și s-a declarat surprins de cele spune de iubita lui.

”Nu am cuvinte. Draga mea... foarte frumos”, a zis Valentin și a pupat mâna iubitei lui. El a adăugat: ”Venisem șifonat și acum sunt ok.”

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a schimbat la față când a auzit ce spune Sabrina despre viitorul lor... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, deranjată de comentariile Alinei despre sforăitul lui Leo. S-au certat în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x