Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Yana, mesaj dur după ce a fost criticată. Ce a transmis pe internet

De când a plecat din casa Mireasa, Yana a ieșit în oraș de mai multe ori. Asta i-a atras critici și a reacționat cu un mesaj dur pe contul ei de Instagram.

andrei si yana de la mireasa la capriciile iubirii de la antena stars Galerie
De când a ieșit din casa Mireasa, Yana a ieșit în oraș de mai multe ori. Asta i-a atras critici și a reacționat cu un mesaj dur pe contul ei de Instagram. | Antena 1

Yana se află acum în izolare după ce a fost infectată cu coronavirus. Tânăra i-a mărturisit lui Andrei că se simte rău și că testul a indicat faptul că are COVID-19.

Mulți au criticat-o însă pe Yana, care se află în Republica Moldova după ce viza a expirat. În timpul petrecut în afara casei, ea a ieșit în oraș, lucru care nu a fost privit cu ochi buni de unii susținători.

Tocmai pentru a le răspunde, ea a ținut să publice un mesaj pe contul ei de Instagram.

Ce a postat Yana pe contul ei de Instagram

”Să stiți ”dragii” mei heiteri, că toată răutatea pe care o transmiteți vi se întoarce cu ori maii multe. Gurile spurcate nu ma interesau niciodată. Și aberațiile voastre, cărora nici nu le dau atenție, mă dor direct în c*r.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Un cuplu nu a putut depune actele pentru cununie. Care e motivul

Așa că cheltuiți energia voastră pe comentarii răutăcioase în continuare, încercați să scoateți rahatul acela cu care sunteți plini, dar nici nu o să vă ajute. Mi-e doar milă de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, a scris Yana pe contul ei de Instagram.

Ce crede Andrei despre ieșirile Yanei de la Mireasa sezon 5

Într-o convorbire telefonică cu iubita sa, Andrei a susținut că nu are nimic împotrivă cu faptul că aceasta iese în oraș. Totuși, Yana consideră că iubitul ei este tensionat și nu face nimic pentru a nu îi transmite această stare.

”Păi sunt trist pentru că mi-aș dori să fiu cu tine, că îmi e greu fără tine. Pentru că mă văd singur, pentru că... Nu are legătură cu...”, a afirmat Andrei și pe Yana a supărat-o tonul avut de logodnicul ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu doamna Dana după ce ea, Leo și Anda au fost eliminați. Cum a fost pozată

Acesta a asigurat-o, din nou, că nu e deranjat de faptul că ea dorește să se plimbe și distreze, ci că este tensionat din cauza situației lor. Băiatului îi e greu să stea departe de femeia pe care o iubește. ”Pot să înțeleg că e un test mare, dar în același timp e frustrant. Vorbim 10-15 minute, când abia ne încălzim și noi, ni se închide apelul.”, a mai spus Andrei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Noi discuții între Valentin și Alina. De ce s-au certat cei doi logodnici... Care e motivul pentru care Simona Gherghe a fost înlocuită de Gabriela Cristea la Mireasa. De ce nu poate veni în platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x