Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții înainte de task-ul telefonului. Ce îngrijorări are concurentul

Alina și Valentin au avut parte de discuții legate de task-ul telefonului. Valentin s-a arătat îngrijorat gândidu-se la cum s-ar simți dacă ar descoperi ceva nedorit în telefonul iubitei.

Alina și Vali, la Mireasa Galerie
Alina Și Valentin au avut o dicuție despre task-ul telefonului | Antena 1

Apropierea momentului în care vor participa la task-ul cu telefonele îi face pe concurenți să-și pregătească partenerii. După ce Giovana și Sese au participat la task și au avut parte de neînțelegeri, Alina și Valentin au avut parte de o discuție.

Alina i-a povestit lui Valentin cum are ea organizat contul de Instagram, rugându-l să intre în niște repere pentru a deschide imaginile cu familia sa. Valentin, s-a gândit, totuși, la cum ar reacționa dacă ar vedea ceva ce nu i-ar plăcea în telefonul iubitei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Ion Șaulescu, replici dure. Cum explică tânăra pozele văzute de Sese în telefonul ei

Ce au vorbit Alina și Valentin despre task-ul telefonului de la Mireasa

„Eu am ceva emoții”, i-a spus Valentin Alinei.

„Eu n-o să intru să văd ceva cu tine. De ce te-ar deranja pe tine ceva din ce am făcut când nu eram cu tine. Dacă știi că te-ar deranja să vezi o poză cu mine și cu un alt băiat, nu te uita. Eu știu ce nu suport. Să văd că ești lângă o altă fată, să văd că-i porți de grijă altei fete, să-i spui că o iubești. Și știu ce nu-mi face bine”, a spus Alina.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă. Ce bijuterie a primit Anda

„Dar eu am poze cu mine și așa mai...(n.r. sexy)”, a completat Alina.

Ulteiror, Valentin a avut discții cu Perneș și Răvan despre acest task, arătându-le și băieților îngrijorarea care îl macină:

„Dacă vezi anumite chestii te afectează acum. Nu îți pică bine”, a spus Valentin.

În platoul Mreasa - Capriciile iubirii Valentin și Alina au spus că au discutat și sunt pregătiți să privească în telefonul celuilalt.

Toți cei prezenți în platoul Mireasa- Capriciile iubirii au admis că niciunul din concurneți nu ar trebui să fie supărați dacă descoperă în telefonul persoanei iubite ceva legat de o relație din trecut.

Giovana și Sese au fost primii care au participat la task-ul telefoanelor

După task-ul telefoanelor, Sese și Giovana au fost invitați la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, pentru a discuta subiectul care a generat o ceartă destul de serioasă între ei.

Concurentul s-a declarat supărat pe faptul că logodnica sa a tot susținut în nenumărate rânduri că nu vrea să șteargă materialele din telefonul său cu foștii iubiți, lucru care l-a făcut pe Ion Șaulescu să intervină cu o serie de întrebări.

Tot în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, Giovana a decis să lămurească telespectatorii. Tânăra a dezvăluit că nu a avut niciodată o relație cu bărbatul despre care Sese vorbește, ci au fost prieteni cu beneficii.

Citeșt eși: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, între iubire și răfuială. Tânăra s-a certat la cuțite cu doamna Dana

„Am fost prieteni cu beneficii, am și discutat despre asta. (...) Nu mă mai interesează”, a spus concurenta.

„Păi da, dar înțeleg că i-ai cerut o cremă la cameră”, a fost replica Gabrielei Cristea.

Răspunsul Giovanei nu a întârziat să apară: „Păi da, și care este problema? Nu ne mai întâlnim și gata, e simplu.”

În discuția celor două a intervenit și Ion Șaulescu, care nu s-a putut abține din a comenta situația în care se află iubita lui Sese.

„Să întrerupi deodată o prietenie atât de bună, poate să supără el”, a fost replica care a deranjat-o pe Giovana. Concurenta nu a rămas indiferentă și i-a aruncat tânărului câteva cuvinte dure.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Ion Șaulescu, replici dure. Cum explică tânăra pozele văzute de Sese în telefonul ei... Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a încercat Perneș să o împace pe Sabrina. Ce și-au plănuit cei doi să facă la ieșirea din c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x