Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, prima noapte împreună. Cei doi au mers la hotel împreună

Valentin a câștigat cel mai recent task din casa Mireasa și a primit recompensă o noapte la hotel alături de Alina. Amândoi au avut emoții, dar s-au bucurat de o cină romantică și o noapte împreună.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, prima noapte împreună. Cei doi au mers la hotel împreună Galerie
Alina și Valentin, prima noapte împreună | Antena 1

După ce au discutat pe îndelete, amândoi își doreau să se închidă camerele mai repede. Valentin a spus că această noapte va aduce cu siguranță un plus în relația lor.

Alina și Valentin, prima noapte împreună

În cameră, cei doi au avut parte de o atmosferă de vis. Lumină difuză, petale de trandafiri, inimioare și multe momente tandre. După ce s-au închis ușile, concurenții au rămas fără camere.

Alina a susținut chiar și după această noapte împreună că vrea să se căsătorească cu el, dar nu în competiție.

Când cei din staff au venit dimineață la ei, Alina a rămas acoperită de așternuturi în pat, doar Valentin a fost cel care a deschis ușa. Cei doi au spus că nu s-a schimbat nimic între ei și că se iubesc foarte mult.

Alina și Valentin, discuții despre căsătorie

Între cei doi au existat tensiuni în ultimele zile, dar au putut discuta și pe un ton calm despre viitor. Valentin a spus că din emisiune vrea să iasă căsătorit.

Alina a înțeles că dacă nu se căsătorește în emisiune cu el, acesta va renunța la relația lor. Valentin spune că o vrea pe Alina, dar că este foarte sigur pe sentimentele lui și își dorește o căsătorie.

Alina a fost nemulțumită de ceea ce a auzit, mai ales că Valentin a luat această decizie fără să-i spună și ei. Băiatul a spus că nesiguranța nu este în planurile lui și că acum crede că o va dori din ce în ce mai mult pe Alina.

Valentin a spus că dacă după 6 luni de competiție nu își pot da seama de sentimentele lor, cu siguranță relația lor u va merge nici în afara casei. Bărbatul crede că Alina trebuie să fie sinceră cu el și să-i spună încă de acum care sunt planurile lui.

Alina a spus că nu-i garantează nimic o căsătorie. Cu toate acestea, fata vrea să vadă cum se comportă iubitul ei și în alte contexte ca să-și dea seama dacă îl iubește cu adevărat sau nu.

Cei doi s-au amuzat pe măsură ce au văzut materialul.

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara, acuzații la adresa Larisei. Ce i-a spus lui Andrei... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a fost sărbătorit în casa Mireasa. Cum l-au surprins concurenții de ziua lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x