Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin s-au certat la petrecerea de sâmbătă. Ce au discutat cei doi

Alina a fost din nou supărată pe iubitul ei. Se pare că ceva a deranjat-o și nu a avut cum să-i atragă atenția pe moment.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin s-au certat la petrecerea de sâmbătă. Ce au discutat cei doi Galerie
Alina a fost din nou supărată pe iubitul ei | Antena 1

Valentin nu a vrut să înțeleagă că fata vrea să discute altă dată și a spus că nu mai suportă ca ea să fie indiferentă cu el. Alina a zis într-un final că nu este nicio problemă, iar Valentin a înjurat-o urât.

Alina și Valentin s-au certat la petrecerea de sâmbătă

Cei doi s-au întâlnit mai apoi în bucătărie și Valentin a vrut din nou să afle ce s-a întâmplat. Băiatul vrea ca iubita sa să nu-l mai ignore. Alina crede că nu a greșit, în timp ce concurentul spune că se simte mințit.

Băiatul spune că este tratat cu indiferență de partenera sa și îl deranjează că problemele dintre ei persistă. Valentin vrea mai multă comunicare din partea iubitei sale.

În emisia live de azi, Valentin a spus că nu crede că a înjurat-o pe iubita ei și că cel mai probabil a fost o exprimare față de situație. Alina a spus și ea că nu are nicio problemă.

Valentin a spus că a început să simtă care este lucrulul care o deranjează pe Alina, dar că vor discuta ei și totul se va rezolva. Băiatul a menționat din nou că jignirea nu a fost la adresa iubitei și chiar și așa, nu e nimic de scuzat.

Valentin a încercat să afle mai multe informații despre trecutul Alinei

Certurile dintre Leo și Nora l-au pus pe gânduri pe Valentin după difuzarea show-ului Mireasa de pe 31 martie 2022, motiv pentru care a încercat să afle cât mai multe informații despre trecutul Alinei. Mai mult decât atât, concurentul a fost curios să afle dacă trecutul partenerei le-ar putea afecta relația din viitor.

Valentin și Alina au avut parte de o nouă discuție în casa Mireasa, însă de data aceasta nu și-au spus replici dure. Concurentul și-a dorit să afle mai multe detalii despre trecutul partenerei sale, după ce Nora i-a ascuns unele secrete lui Leo.

Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri și a abordat subiectul în timp ce o ținea pe concurentă în brațe: „Ce mă interesează pe mine cel mai tare e dacă trecutul tău poate să influențeze viitor. Din trecutul tău pot să-mi dau seama, mai mult decât o fac aici, cel fel de persoană ești”.

Răspunsul Alinei nu a întârziat să apară: „Nu, nu văd cum trecutul ar putea influența viitorul. (...) Nu poți să „citești” o persoană după ce a făcut ea în trecut”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, în rolul de gazdă pentru Yana. Cum se înțeleg cei doi... Adelina de la Mireasa a apărut în noul videoclip al lui Seba. În ce ipostaze trandre s-au lăsat filmați cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x