Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron e cu gândul la o altă fată din afara casei. Ce mărturisiri a făcut concurentul

Aron a rămas pe gânduri după întâlnirea cu fetele. Giovana și Alexandra sunt fetele care i-au atras atenția concurentului.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron e cu gândul la o altă fată din afara casei. Ce mărturisiri a făcut concurentul Galerie
Perneș i-a spus lui Aron să-și rezolve totul din trecut | Antena 1

Acesta se mai gândește însă la altcineva. Cu toate că a mărturisit acest lucru, el nu a vrut să-i spună lui Perneș cum se numește și nici nu i-a dat detalii.

Aron e cu gândul la o altă fată din afara casei

Aron are o frică mare: nu vrea să piardă nici ce are afară, dar îi e frică și să nu fie respins de fetele din competiție.

Perneș i-a spus lui Aron să-și rezolve totul din trecut și să facă ceea ce simte în competiție. Acesta i-a mai spus să fie mai asumat și să aibă mai multă încredere în el.

Aron vrea să încheie ceea ce a trăit în afara casei și vrea cu orice preț să o descopere mai bine pe Giovana. Întrebat de Simona Gherghe despre starea sa, Aron a spus că a decis să pună punct relației cu persoana care a reușit să-l destabilizeze în afara casei.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 au la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial. Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii.

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame.

Cine este Aron Bob

Aron s-a născut pe 13 martie 1999 la Caraș Severin, în Caransebeș. Mai are un frate mai mic cu un an și 4 luni. Mama e cantor bisericesc și tata e preot ortodox.

Concurentul de la Mireasa sezon 5 a urmat Liceul Teoretic Traian Doda din Caransebeș, profil mate-info, în clasa a 10-a s-a transferat Seminarul Teologic Episcop Ioan Popasu.

Tatăl lui nu l-a împins să facă facultatea de teologie, a vrut să meargă și la Arte și design, dar s-a răzgândit. La Cluj se gândea să facă dreptul.

După absolvire, s-a dus la Teologie la Facultatea de Teologie din Caransebeș, dar a renunțat din primul an. A știut că toată viața lui o să devină antreprenor, voia licență ca să stea ai lui liniștiți.

După, a decis să plece pentru o lună jumate în Germania, ca să muncească ca curier, s-a întors și s-a mutat la Cluj pentru că a vrut o schimbarea în viața lui.

Viitoarea iubită trebuie să fie ambițioasă, comunicativă, deschisă, cu bun simț nu doar în familie, ci și în public, să știe cum să se comporte în societate. Să aibă maximum 1.70, de preferat brunetă, în jur de 55 de kg, adică să nu fie foarte corpolentă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș a intrat în casa Mireasa și le-a cunoscut pe fete. Ce a spus când a văzut-o pe Nora... Mireasa 2022, sezonul 5. Alți doi băieți au cunocut azi fetele din casa Mireasa. Cum s-au descurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x